SKANDAL U ENGLESKOJ! OVO NIKO NIJE PRIMETIO: Suparnik srpskog golmana NAPADNUT usred PROSLAVE!

Autor:

Sport

20.12.2023

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Redar je bio nepomičan.

SKANDAL U ENGLESKOJ! OVO NIKO NIJE PRIMETIO: Suparnik srpskog golmana NAPADNUT usred PROSLAVE!

Foto: Tanjug/AP

Briljirao je Đorđe Petrović na sinoćnjem, prvom susretu na kom je nastupio kao starter. Pokupio je simpatije brojnih Čelsijevih fanatika sa dve ključne odbrane pomoću kojih su se "plavci" domogli naredne faze takmičenja u EFL kupu. 

Pažnja javnosti je skrenuta na njegovu partiju, ali mnogima je promakao ovaj detalj. Naime, Čelsi je gubio sve do 92. minuta kada je na scenu stupio Ukrajinac Mikailo Mudrik i sa pogotkom odveo tim Maurisija Poketina u izvođenje jedanaesteraca.

Prilikom te proslave u finišu meča, jedan navijač sa Stamford Bridža je uspeo da uleti na teren sa tribine neometano pored nepomičnog redara, te uradi jednu neočekivanu stvar.

Naime, on je u žaru celog slavlja pritrčao golmanu Njukasla Martinu Dubravki kome je uspeo da se "unese" u facu, ali bez puno fizičkog kontakta.

Neverovatno je koliko je redar, koji je zadužen da spreči upravo ovakve prestupe, ostao "hladan" prilikom ovog dešavanja.

Trener Čelsija Maurisijo Poketino bio je vidno nezadovoljan ovim incidentom.

- Moramo da budemo oprezni. Navijači moraju da budu oprezni sa ovakvim situacijama jer je to stvar koja može da dovede igrače u opasnost. Razočaran sam. Ne slažem se sa ovakvim stvarima koje su se desile ovde na Stamford Bridžu i na drugim stadionima u Engleskoj ili širom sveta. Uvek sam govorio da je bezbednost igrača, trenera, menadžera, sudija, linijskih sudija prioritet na bilo kojoj fudbalskoj utakmici, pa je sve više posla koji mora da se uradi kako bi se posebno ljute pristalice držale dalje od terena, rekao je Poketino.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading