DEČKO JOVANE JEREMIĆ IMAO VELIKU TRAGEDIJU: Dragan Stanković izgubio milione dok je SPAŠAVAO LJUDE IZ BUKTINJE

Autor: P. R.

Zabava

14.12.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zapalila se fabrika bogatog privrednika Dragana Stankovića, novog dečka voditeljke Jovane Jeremić!

DEČKO JOVANE JEREMIĆ IMAO VELIKU TRAGEDIJU: Dragan Stanković izgubio milione dok je SPAŠAVAO LJUDE IZ BUKTINJE

Foto: Instagram.com, ATA images

Nakon što ga je izvesno vreme vešto krila od znatiželjnih očiju javnosti, voditeljka jutarnjeg programa Jovana Jeremić je tokom prethodnog dana konačno priznala da uživa u ljubavi i otkrila identitet svog novog izabranika. Kako se ispostavilo, u pitanju je Dragan Stanković, bogati vlasnik pekarske proizvodnje u Beogradu.

Inače, malo ko zna da je Stanković pre dve godine doživeo veliku štetu kada mu se fabrika u Grockoj zapalila usled požara koji je krenuo od kotlarnice.

 

 

Naime, požar je zahvatio objekat od 1000 kvadratnih metara, a novi dečko Jovane Jeremić je tada izjavio da je materijalna šteta procenjena na između dva i po i tri miliona evra. Uprkos naporima da se vatra obuzda, situacija je postala van kontrole, te su vatrogasci stigli u rekordnom vremenu da pruže pomoć.

- Požar je krenuo od kotlarnice, pa se širio na dokumentaciju, i više nisu mogli da se bore sa stihijom vatrenom, odnosno nije bilo izlaza da se to ugasi i reši. Vatrogasci su stigli u rekordnom vremenu i ovom prilikom bih pohvalio naše heroje koji rade težak posao. Kad čovek ovako nešto doživi, tek tada vidi. Znači, svaka im čast na svemu - istakao je Dragan pre dve godine, te nastavio:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Dragan Stanković, novi dečko Jovane Jeremić

- Zaposleno je oko 700 ljudi, mi koliko sutra moramo da nastavimo proizvodnju, da proces teče dalje. Materijalna šteta, prema mojoj prvoj proceni, je između dva i po i tri miliona evra. Nisam siguran da li smo osigurani, moram da proverim sa finansijskim direktorom - rekao je Dragan svojevremeno, preneli su domaći mediji, koji je inače sa tadašnjom suprugom pokrenuo biznis.

Inače, meštani su izrazili samo reči hvale za Stankovića, ističući njegovu velikodušnost i humanost. Njegova posvećenost zajednici i spremnost da se izbori sa poslovnim izazovima pokazali su da je on ne samo uspešan biznismen, već i osoba koja ceni i brine o ljudima oko sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Stojan

14.12.2023 14:59

Kaze da je uspon u biznisu poveo od 2012 godine.Verovatno je donirao kifle za sendvice!?

Suzana

10.01.2024 23:52

Kad su papiri izgoreli nije imao nacina da plati porez drzavi ,sta ce covek. Zato je naplatio osiguranje (pomogla vlast) pa je on jadan pola dao vladarima a pola stavio u dzep i "jedva firmu stavio na noge". Bas je tesko biti privrednik, sad ce Jovana da mu pomogne,naucila je da pravi hleb, ma sunce ce da ga obasja.