OVAJ ČOVEK JE KUMOVAO NOVOJ VEZI JOVANE JEREMIĆ: Evo kada je voditeljku upoznao sa bogatim biznismenom (FOTO)

Autor:

Zabava

13.12.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić priznala ko stoji iza upoznavanje nje i čoveka njenog života!

OVAJ ČOVEK JE KUMOVAO NOVOJ VEZI JOVANE JEREMIĆ: Evo kada je voditeljku upoznao sa bogatim biznismenom (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com

Voditeljka Pinka Jovana Jeremić je za naš portal otkrila i ko je kumovao njenoj vezi s biznismenom Draganom Stankovićem.

- Dragan Vučićević nas je upoznao u junu, a u oktobru na njegovom rođendanu ušli smo u vezu. Rekao nam je, ako dođe do našeg venčanja, da će nam biti i kum. On kaže da je naše upoznavanje moralo da se desi jer je bilo sudbinsko poput Breninog i Bobinog - ispričala je Jovana Jeremić za Republiku.

Naime biznismen Dragan Stanković odavno je pokušavao da osvoji voditeljku, a javno joj uručio dragocen poklon.

Foto: Pink

 

Voditeljka Jovana Jeremić javno je priznala svoju novu ljubavnu vezu, a iako je najpre vešto krila njegov identitet, sada je po prvi put podelila zajedničke fotografije sa svojim izabranikom na društvenoj mreži Instagram, otkrivajući o kome se, zapravo, radi.

Naime, autorka emisije "Novo jutro" na televiziji Pink priznala je da je njeno srce osvojio izvesni Dragan Stanković, 14 godina stariji biznismen od nje, koji važi za jednog od najuspešnijih privrednika u Srbiji, međutim, voditeljka je otišla korak dalje i istakla da je on najveća ljubav njenog života.

Foto: Pink

 

- Da, istina je, ovo je moj novi dečko. Ime mu je Dragan Stanković. Naravno, nisam ga birala po tome, ali sticajem okolnosti on je jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji. Slike koje ovde objavljujem nastale su iste večeri kada i ona fotografija koja je procurela u medije. U nedelju 10. decembra oženio se Draganov najstariji sin Miloš, venčao se sa predivnom Marijom sa kojom ima ćerkicu Milicu, pa smo se proveselili, proslavili svadbu, ali i krštenje Miličino. Dragan je najveća ljubav mog života, a svima vama hvala na interesovanju i čestitkama - istakla je Jeremićeva u svojoj objavi na pomentuoj socijalnoj platformi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading