Od ATRAKTIVNE brinete, do FATALNE plavuše! NIKADA ne biste pogodili da je OVO voditeljka PINKA!

Autor:

Zabava

06.10.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde god se pojavi izazove haos, a na njen šarm niko ne ostaje imun.

Od ATRAKTIVNE brinete, do FATALNE plavuše! NIKADA ne biste pogodili da je OVO voditeljka PINKA!

Foto: Printscreen/Instagram/jeremicjovana

Popularna voditeljka Pinka je završila Pravni fakultet, a gde god se pojavi nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Poznata je po britkom jeziku i niko se ne usuđuje da joj stane na crtu. Poznata je kao "kraljica šera". Ako niste do sada pogodili o kome je reč, jasno je da ovakve osobine može imati samo Jovana Jeremić koja se po izglednu znatno promenila od fakultetskih dana.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/jeremicjovana

Jovana Jeremić dok je studirala

Po fotografijama koje stoje na njenom Instagram profilu jasno se vidi da je Jeremićka od atraktivne brinete kroz godine postala fatalna plavuša. Na društvenim mrežama se vodila polemika koja joj boja kose bolje stoji. I dok neki tvrde da je kao brineta neprikosnovena, drugi su za to da Jovana zauvek ostane plavuša.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/jeremicjovana

Jovana Jeremić

Inače, Jeremićka je na fakutetu imala dužu kosu, te je u takvom izdanju ne biste prepoznali. Ona danas svakodnevno objavljuje na svom Instagram profilu kako vežba, ali i kako se zdravo hrani zbog čega joj mnogi i zavide na izvajanoj figuri.

-  Da bi bio siguran u sebe, kao ja, moraš da kreneš da radiš na sebi od rođenja. Mnogo sam ulagala u obrazovanje, nakon obrazovanja u fizički izgled, ništa nisam dobila, sve sam stekla sama. Morala sam da držim dijete da bih ovako izgledala i ne samo dijete. Totalno sam promenila život da bih postala ovo što sam danas, shvatila sam da moram da vodim računa šta unosim u organizam da bih bila dobra riba - rekla je nedavno Jovana za Republiku.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/jeremicjovana

Jovana Jeremić

Podećamo da je voditeljka "Vikend jutra" na televiziji Pink, poznata po ekstavagantnim, ali i vrlo provokativnim stajlinzima koji sve bacaju u nesvest. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vanja

06.10.2023 15:00

Ako je ova brineta zaista ona, zaista treba da tuži plastičare. Nagrdiše je sa godinama i muškim crtama lica.