SEVAJU NOGE TANJE RAĐENOVIĆ UŽIVO U EMISIJI: Voditeljku Pinka uvek gledamo "do pola", a sada se OTKOPČALA i prošetala u kratkom šortsu (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

17.09.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka ružičaste televizije izmamila uzdahe usred programa!

SEVAJU NOGE TANJE RAĐENOVIĆ UŽIVO U EMISIJI: Voditeljku Pinka uvek gledamo "do pola", a sada se OTKOPČALA i prošetala u kratkom šortsu (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Poznata voditeljka Tanja Rađenović već godinama unazad je krasi ružičastu televiziju, na kojoj vodi "Dnevnik", a gledaoci uvek imaju priliku da je vide doteranu, u elegantnim odelima i smerno odevenu.

Kako je za stolom u emisijama uvek vidimo "do pola", mnoge je iznenadilo kad se ovog vikenda pojavila u jutarnjem programu koleginice Jovane Jeremić u opuštenom izdanju.

Naime, Tanja je u "Novom vikend jutru" na sebi imala sako, dok je dole nosila kratak, teksas šorts, te su joj noge bile u prvom planu, na kojima je imala patike. Inače, ovo je prvi put da poznato Pinkovo lice vidimo u kežual izdanju pred TV kamerama.

O Tanji se, inače, nedavno naširoko pričalo, nakon što je podelila niz provokativnih fotki na društvenoj mreži Instagram. Ona je na svom profilu tada objavila fotografije sa broda, u kupaćem kostimu i izazvala buru na mrežama.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Tanja Rađenović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Biba

17.09.2023 09:34

Au,jake noge ubilo se,ta zena ne Lici ni na sta,ravna ko daska