MIRU ŠKORIĆ SAČEKALA TEŠKA DIJAGNOZA: Ignorisala simptome opake bolesti, jedva prihvatila sudbinu koja LEDI KRV U ŽILAMA

Autor: P. R.

Zabava

15.09.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica odbijala da poveruje da ima kancer, dugo se borila!

MIRU ŠKORIĆ SAČEKALA TEŠKA DIJAGNOZA: Ignorisala simptome opake bolesti, jedva prihvatila sudbinu koja LEDI KRV U ŽILAMA

Foto: ST/Dragan Kadić

Mira Škorić

Pevačica Mira Škorić godinama je vodila borbu sa opakom bolešću iz koje je izašla kao pobednik. Mira je, naime, jednom prilikom otvoreno govorila o svojoj borbi sa karcinomom štitne žlezde, koja je trajala više od petnaest godina.

- Čitav život radim na tome da izgradim imunitet, moram tako zbog situacije i naravno da to nije lako. Ja se 15 godina borim s karcinomom, pre toga nikada nisam vodila računa o zdravlju, nekako sam bila nemarna i sasvim slučajno sam saznala da sam bolesna - ispričala je Mira i nastavila:

Osećala sam umor, pa sam spontano otišla na neke preglede, a kasnije me je sačekala dijagnoza za koju nisam ni mogla da pomislim da će mi se desiti. Ignorisala sam simptome sve dok mi na vratu iznad ključne kosti nije iskočila limfna žlezda. Onda čujete sa čime se suočavate, kad mi je doktor rekao da imam kancer, prvo sam odbijala da u to poverujem - iskrena je bila Škorićeva.

Republika

Foto: e-stock/M.Rafailović

Mira Škorić

Pevačica kaže da je u svakom trenutku imala podršku dragih ljudi, a kolege su je non-stop zvale i pitale u kojem smeru se situacija menja.

- Porodica i prijatelji su mi davali vetar u leđa za sve. Stalno su me hrabrili, svi su zvali da pitaju kako sam. Iako sam sada dobro, uvek idem na preglede i uzimam terapiju preventivno - zaključila je pevačica.

Republika

Foto: Instagram.com

Mira Škorić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading