POZNATI SE OKUPILI KOD KARLI NA PROMOCIJI: Estrada došla da podrži "Alfu" i "Omegu" (GALERIJA)

Autor: P. R.

Zabava

22.08.2023

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gala proslava povodom novih ostvarenja Jelene Karleuše privukla veliku pažnju javnosti!

POZNATI SE OKUPILI KOD KARLI NA PROMOCIJI: Estrada došla da podrži "Alfu" i "Omegu" (GALERIJA)

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica Jelena Karleuša izbacila je čak dva albuma, "Alfa" i "Omega", i to u razmaku od sedam dana, a na veliko iznenađenje javnost, pop zvezda je ovim povodom danas priredila konferenciju za medije, koja je ujedno bila i promocija njenih novih ostvarenja koji već uveliko obaraju rekorde na svim "striming" platformama.

Ovim povodom, Jelenu su došli na podrže i brojne kolege sa javne scene, koje su pozirali prisutnim fotorepoterima.

Među njima našli su se reperka Sajsi MC, koja je jedna od autorki tekstova Karleušinih novih pesama, Kija Kockar, Mira Škorić, Sanja Vučić koja je došla u pratnji brata, kao i voditeljka Sanja Kužet, koja je bila i koordinator konferencije za medije, kao i mladi pevač Filari.

Inače, Jelena Karleuša je nešto ranije najavila svoj koncert koji će se održati 8. septembra u Beogradu, a na kojem će premijerno uživo izvesti sve nove pesme.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Karleuša

Ovo nije kraj, ovo je samo početak jedne ozbiljne kampanje. 8. septembra mogu da najavim jako bitan, veliki, ekskluzivni događaj koji će se dogoditi u Beogradu, kada ćemo premijerno izvesti sve pesme uživo, dok će "lajv" prenos ići na televiziji. Uskoro ćemo otkriti lokaciju. Snimljen je za sada samo jedan spot, jer idem na kvalitet, a ne na kvanitet, za razliku od mojih kolega, ali Balkan i svet čeka mnogo spotova. Sledeći je za jednu baladu, ali ćemo sigurno naći način da ekranizujemo sve pesme - zaključila je Karleuša na konferenciji, a zatim i pozirala u ekstravagantnom kostimu u vrednosti više hiljada evra, o čemu detaljnije možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Da te Bog sacuva

23.08.2023 16:04

Sve moj do mojega

Aleksa

23.08.2023 20:30

Bas sam se nasmejao.