PET KARLEUŠA SE POJAVILO U BEOGRADU: Ludilo na promociji albuma "Alfa" i "Omega", gosti se služe posebnim pićem (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

22.08.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop zvezda na samom početku promocije novih ostvarenja napravila haos!

Pevačica Jelena Karleuša izbacila je čak dva albuma, "Alfa" i "Omega", i to u razmaku od sedam dana, što je njene fanove, ali i celokupnu javnost poptuno ostavilo bez teksta. Numere sa oba ostvarenja već uveliko dominiraju kako trendingom, tako i na svim striming platformama, na kojima obaraju rekorde.

Karleuša je sada ovim povodom priredila konferenciju za medije, koja će ujedno biti i promocija njenih novih albuma, a kako smo zatekli na licu mesta u jednom prestoničkom tržnom centru, čak pet "Jeleni" je dočekalo zvanice.

Naime, na zakazanoj lokaciji, pevačica je postavila crne lutke obučene u ekstravagantne kreacije koje je ona ponela u svom najnovijem video ostvarenju, ekranizaciji za numeru "Karli bič".

Inače, pored lutki koje su sve ostavile bez teksta, na krovu tržnog centra postavljen je i sto u crnoj i beloj boji, a kao specijalitet služiće se, ni manje, ni više, već "Karli đus", koji je nedavno zbog kontroverznog značenja podigao javnost "na noge".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Karleuša promocija albuma

Podsećanja radi, iako je izbacila ne jedan, već dva albuma, i to u razmaku od samo nedelju dana, fanovi po društvenim mrežama spekulišu i o mogućnosti trećeg albuma Jelene Karleuše, ali takve informacije sa strane nje i njenog tima nema, ali se pretpostavlja da ovo nije kraj dominaciji na svim muzičkim servisima kako u regionu, tako i u celom svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading