OTKRIVENA TAJNA SIMBOLIKA KARLEUŠINIH ALBUMA: Moćna značenja će vas naježiti, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

21.08.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvorena Pandorina kutija!

OTKRIVENA TAJNA SIMBOLIKA KARLEUŠINIH ALBUMA: Moćna značenja će vas naježiti, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim (FOTO)

Foto: youtube.com/Jelena Karleuša

Pevačice Jelena Karleuša izbacila je čak dva albuma, "Alfa" i "Omega", i to u razmaku od sedam dana, što je njene fanove, ali i celokupnu javnost poptuno ostavilo bez teksta. Numere sa oba ostvarenja već uveliko dominiraju kako trendingom, tako i na svim striming platformama, na kojima obaraju rekorde.

Međutim, vizuali koji prate nove pesme preovladavaju u neonskim nijansama, i to zelenoj i ljubičastoj, a po svemu sudeći, oni kriju tajnu silmboliku i ništa nije bez razloga, što je do detalja objasnio jedan od fanova pop zvezde.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Jelena Karleuša novi album "Alfa"

- Alfa: crno, metal, neon. Omega: belo, staklo, ljubičasto. Ljubičasto je "JK" na kaveru za "Omegu", zato što je komplementarna, odnosno suprotna boja neonu sa "Alfe" - objasnio je korisnik društvene mreže, a njegova objava naišla je na oduševljenje fanova.

- Alfa je metal jer čvrstoća, Omega staklo - fragilnost. Neon je upečatljiv, "gledaj me" zaje*ancija "vajb", ego trip. Iako je to jasno verovatno svima, ali kao da se ispiše, jer vidim da neki nisu baš povezali. Takođe, kroz staklo ("Omega") vidiš; dakle pesme kroz koje "vidiš" emocije. Kroz metal "ne vidiš" ništa. Zvuk je težak, neprobojan. "Moje si*e tu su k'o pancir", i tako dalje - navodi se.

Inače, fanovi po društvenim mrežama spekulišu i o mogućnosti trećeg albuma Jelene Karleuše, ali takve informacije sa strane nje i njenog tima nema, ali se pretpostavlja da ovo nije kraj dominaciji na svim muzičkim servisima kako u regionu, tako i u celom svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading