DRAMA U NAJAVI! Jelenu Karleušu će ŠOKIRATI potez Ace Lukasa!

Autor:

Zabava

18.08.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku je ozbiljna kampanja za promociju 11. i 12. studijskog albuma pevačice, a njen kolega je napravio iznenađujući potez!

DRAMA U NAJAVI! Jelenu Karleušu će ŠOKIRATI potez Ace Lukasa!

Foto: ATA Images, ST/Aleksandar Nalbantjan, E-Stock/Časlav Vukojičić,

Pevačica Jelena Karleuša je nakon 11 godina diskografske pauze pre nekoliko dana izbacila album "Alfa", a juče, kad je napunila 45 godina, odmah je najavila i 12. studijski album "Omega", koji će izaći za nekoliko dana.

Karleuša je pokrenula ozbiljnu kampanju za promociju albuma, pa je tako skoro cela prestonica bila izlepljena posterima sa njenim likom, a njene fotografije su se našle i na nekoliko bilborda širom Beograda.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Jelena Karleuša

Kako prenosi "Informer", ceo niz Karleušinih postera preko puta Štark Arene danas je prelepljen posterima Ace Lukasa, na kojima je ispisan datum novog koncerta. Oni su usnimili čoveka kako ovo radi, a kako će Jelena reagovati i da li će doći do novog sukoba između Ace i nje, ostaje da ispratimo.

Inače, uskoro bi Jelena trebalo da krene i sa promocijom albuma "Omega", koji je, kako smo pisali, najavila juče, na dan svog 45. rođendana.

Republika

Foto: RTV Pink

Aca Lukas

- Dragi moji, hvala na moru impresija, utisaka, pregleda, čestitki! Želela sam da i ja vas iznenadim za svoj rodjendan i najavim vam moj 12. studijski album, “OMEGA”, na kom sam radila paralelno sve vreme. Predstavljam vam COVER ART albuma “OMEGA” koji je celina za sebe, estetski i zanrovski nesto potpuno drugacije od albuma ALPHA i pojavice se online 20. AVGUSTA. Presave link nalazi se u opisu profila - napisala je Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading