"KAKO SUDIJU NIJE SRAMOTA": Nikolić iz Partizana besan zbog CRVENOG KARTONA ZA RATNIKA, "BOŽJA PRAVDA je uz nas"

Autor:

Sport

18.08.2023

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač crno-belih imao je šta da kaže posle eliminacije Sabaha.

"KAKO SUDIJU NIJE SRAMOTA": Nikolić iz Partizana besan zbog CRVENOG KARTONA ZA RATNIKA, "BOŽJA PRAVDA je uz nas"

Foto: FK Partizan

Nemanja Nikolić

Fudbaleri Partizana eliminisali su Sabah posle penala (5:4) i protiv Nordsjelanda igraće u plej-ofu za plasman u Ligu konferencija. Prvi meč u predgrađu Kopenhagena je 24. avgusta, a revanš u Humskoj je sedam dana kasnije. 

Namučili su se crno-beli u dvomeču sa Azerbejdžancima. U prvom meču u Bakuu bilo je 2:0 za domaće, ali su preko Natha i Saldanje u revanšu došli do produžetaka i posle jedanaesteraca. Najbolji je bio golman Aleksandar Jovanović, a doprionos je imao i rezervista Nemanja Nikolić, siguran strelac sa bele tačke.

- Ušli smo odlično u meč. Kada je došlo do penala bio sam ubeđen da ćemo proći, jer je u Masaziru sviran nepostojeći jedanaesterac za Sabah - rekao je Nikolić i dodao:

- Jovanović je isto izašao sa crte u Azerbejdžanu, odbranio i tada nije bilo ponavljanja penala. Zato sam pitao arbitra zbog čega penal prošle sedmice nije ponovljen, a sada jeste. Božja pravda. Prošli smo zasluženo, oni su se uplašili, nisu mogli da prate naš ritam.

Naročito ga je zabolela jedna odluka sudije Bartoša Frankovskog.

- Imali smo igrača manje posle isključenja Kristijana Belića. Ne znam kako sudiju nije sramota da takvom ratniku pokaže drugi žuti karton zbog običnog faula na sredini terena - jasan je Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading