LOŠE VESTI ZA PARTIZAN PRED PUT U DANSKU: Crno-beli OSTALI bez LIDERA tima!

Autor:

Sport

18.08.2023

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problem za Igora Duljaja i "parni valjak" u zao čas.

LOŠE VESTI ZA PARTIZAN PRED PUT U DANSKU: Crno-beli OSTALI bez LIDERA tima!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Fudbaleri Partizana plasirali su se u plej-of rundu kvalifikacija za Ligu konferencija, pošto su u revanš utakmici dvomeča sa Sabahom pobedili posle penal lutrije.

Prošle nedelje su crno-beli u Bakuu neočekivano poraženi sa 2:0, ali su u Humskoj uspeli da pobede istim rezultatom, pa da posle produžetaka i penala obezbede mesto u plej-ofu.

Ovim trijumfom, nakon napetog penal ruleta, u kom je apsolutni junak bio golman Aleksandar Jovanović, "parni valjak" je obezbedio još dve utakmice sa danskim Nordsjelandom, a bolji iz dvomeča će sebi obezbediti mesto u grupnoj fazi trećeg takmičenja u Evropi po kvalitetu.

Foto: Starsport

Kristijan Belić nakon crvenog kartona

Ipak, izabranici Igora Duljaja će u Dansku putovati znatno oslabljeni. Naime, u drugom produžetku jučerašnje utakmice je Kristijan Belić dobio crveni karton, pošto je u kratkom periodu zaradio dva žuta, pa sjajnog fudbalera nećemo gledati na terenu u Skandinaviji.

Nema sumnje da je Belić jedan od najznačajnijih igrača Partizana, prava pokretačka snaga na sredini, neko ko pretrči za trojicu, a ozbiljan problem će Duljaj imati u pronalaženju adekvatnog rešenja za ovu situaciju.

Inače, Partizan će u prvoj utakmici gostovati, protiv ekipe koju je pre pet godina izbacio iz Evrope, ukupnim rezulatom 5:3, a očekuje se da ovaj duel počne u 19 časova, iako i dalje nema zvanične potvrde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading