DONETA ODLUKA: Utakmica Partizana se ODLAŽE!

Autor:

Sport

18.08.2023

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo je FSS izašao u susret crno belima.

DONETA ODLUKA: Utakmica Partizana se ODLAŽE!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Utakmica između Partizana i Radničkog iz Kragujevca, koja je trebala da se odigra u okviru četvrtog kola Superlige Srbije, odložena je kako bi "parni valjak" mogao da se odmori i pripremi za utakmicu protiv Norsjelanda u plej-ofu Lige konferencija, saznaje Telegraf.

Naime, crno-beli su zatražili odlaganje, a čini se da su načelno dobili potvrdan odgovor, pa će se njihov meč sa Kragujevčanima odložiti za neku od narednih nedelja.

Crno-beli su prošlog četvrtka gostovali Sabahu, zatim su na svom terenu ugostili niški Radnički, da bi ekipa Igora Duljaja sinoć odigrala 120 minuta protiv Azera, a nakon velikog slavlja posle boljeg izvođenja jedanaesteraca, Partizan je odlučio da zatraži malo odmora za svoje igrače, pa neće morati da putuje u Kragujevac.

Foto: Starsport

Slavlje fudbalera Sabaha posle prolaska dalje

"Parni valjak" će u četvrtak igrati protiv danskog Nordsjelanda, i to na severu Starog koninenta, u okviru prvog meča plej-of runde kvalifikacija za Ligu konferencija, a Partizan će dobiti vreme da se odmori i pripremi za meč sa svojom "starom mušterijom", kako bi pokušao da izbori mesto u grupnoj fazi trećeg evropskog takmičenja po kvalitetu.

Podsetimo, u dosadašnjem toku prvenstva, Partizan je sakupio sedam bodova, nakon što je odigrao 3:3 protiv TSC-a, a zatim je i slavio protiv Vojvodine (2:0), odnosno Radničkog iz Niša (2:1).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading