IZRAELAC OTKRIO TAJNU: Natho objasnio kako je postigao GOLČINU iz slobodnog udarca!

Autor:

Sport

18.08.2023

00:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taj pogodak je doneo Partizanu produžetke, a kasnije i penale protiv Sabaha.

IZRAELAC OTKRIO TAJNU: Natho objasnio kako je postigao GOLČINU iz slobodnog udarca!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Fudbaleri Partizana napravili su veliki uspeh, pošto su uspeli da nadoknade minus od dva gola i da u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija eliminišu Sabah.

Crno-beli su Azerbejdžance savladali 2:0 posle 90, a zatim i 120 minuta, pa su prolaz pronašli kroz penal lutriju.

Jedan od heroja pobede "parnog valjka" bio je Bibars Natho, koji je u 57. minutu postigao gol zahvaljujući kom su uopšte izboreni produžeci, a kasnije i penali.

Iskusni Izraelac je mrežu zatresao direktno iz slobodnog udarca, u maniru najvećih svetskih majstora. Bio je to verovatno i najlepši potez na utakmici.

Posle meča je Natho objasnio kako je uspeo da postigne taj gol.

Teška utakmica i uradili smo veliki posao posle još teže prve utakmice. Što se mog gola tiče, video sam da je golman pomeren možda pola metra u stranu više nego što bi trebalo i to se dešava ponekad - rekla je Partizanova "desetka".

Poslednja prepreka crno-belima, da se treću godinu zaredom dokopa grupne faze Lige konferencija, biće danski Nordsjeland.

Prvo imamo utakmicu u ligi za vikend, a onda ćemo videti. Bićemo spremni, a sigurno je da nas čeka duel sa jednim izuzetno teškim protivnikom - poručio je Izraelac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading