ZEMLJOTRES OD ČAK 6,3 STEPENA PO RIHTERU POGODIO BOGOTU! Ima poginulih! ŽENA U STRAHU ISKOČILA KROZ PROZOR SA DESETOG SPRATA!

Autor:

Vesti

18.08.2023

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolumbijska agencija za civilnu odbranu navela je da su evakuisani stanovnici u opštini Kalvario, jugoistočno od prestonice.

ZEMLJOTRES OD ČAK 6,3 STEPENA PO RIHTERU POGODIO BOGOTU! Ima poginulih! ŽENA U STRAHU ISKOČILA KROZ PROZOR SA DESETOG SPRATA!

Foto: shutterstock

Snažan zemljotres jačine 6,3 stepena pogodio je glavni grad Kolumbije Bogotu, a tokom potresa poginula je žena koja je skočila kroz prozor, saopštio je danas Geološki zavod.

- Tragedija se dogodila na jugoistoku glavnog grada, gde je jedna žena skočila sa 10. sprata tokom zemljotresa, verovatno iz straha - navela je gradonačelnica Klaudija Lopes na platformi X (Tviter).

Nema izveštaja o većoj šteti od zemljotresa, čiju je jačinu kolumbijska Nacionalna geološka služba procenila na 6,1 stepen, prenosi Rojters.

Kolumbijski Kongres saopštio je da je u sali Predstavničkog doma otpala gipsana dekoracija. Kolumbijska agencija za civilnu odbranu navela je da su evakuisani stanovnici u opštini Kalvario, jugoistočno od prestonice.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading