TRENER SABAHA PRIZNAO DA SU CRNO-BELI BOLJI: "Partizanu čestike, želim im sreću u nastavku!"

Autor:

Sport

18.08.2023

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe reči od trenera ekipe iz Azerbejdžana.

TRENER SABAHA PRIZNAO DA SU CRNO-BELI BOLJI: "Partizanu čestike, želim im sreću u nastavku!"

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Trener fudbalera Sabaha Murad Musajev rekao je posle eliminacije od Partizana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencije da je njegova ekipa nervozno ušla u meč i da kasnije nije imala sreće u penal seriji.

Crno-beli su nakon 120 minuta pobedom od 2:0 stigli prednost gostiju, a potom na penale prošli u plej-of (5:4).

- U prvom poluvremenu smo bili dosta nervozni. Protivniku smo dali mnogo prostora, ali se igra posle njihovog prvog gola primirila. Imali smo nekoliko šansi da postignemo gol, a nažalost u penal seriji nismo uspeli da pobedimo. Za moju ekipu ovo je veliko iskustvo, a Partizanu čestitam na prolazu i želim mu sreću u nastavku takmičenja - rekao je Musajev.

Foto: Starsport

Mirsad Musajev, trener Azera

Imali su Azeri veliku šansu da se kvalifikuju dalje, pošto su posle prvog meča imali dva gola viška, ali su ih njihovi defanzivni propusti, na čelu sa čuvarem mreže, koštali prolaska dalje.

Podsetimo, crno-beli su ovim trijumfom obezbedili mesto u plej-ofu kvalifikacija za Ligu konferencija, a njihov rival će biti ekipa danskog Norsjelanda, koja je bila bolja od rumunskog FCSB.

I dalje nije poznata satnica, ali se pretpostavlja da će meč u Danskoj biti odigran sledećeg četvrtka od 19 časova. Inače, ova dva kluba su se već sastala u Evropi, i to pre pet godina, a crno-beli su u dvomeču slavili sa 5:3.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading