PARTIZANU NEĆE BITI LAKO: Nordsjeland ima skuplji tim od crno-belih! Trojica AŽDAJA predvode Dance!

Autor:

Sport

18.08.2023

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanično "parni valjak" vredi više od narednog rivala, ali postoji začkoljica.

PARTIZANU NEĆE BITI LAKO: Nordsjeland ima skuplji tim od crno-belih! Trojica AŽDAJA predvode Dance!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Fudbaleri Partizana ostvarili su veliki uspeh, pošto su u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija napravili ogroman preokret i eliminisali Sabah.

Poslednja prepreka crno-belima za ulazak u grupnu fazu trećeg po jačini evropskog klupskog takmičenja biće danski Nordsjeland.

Neće to biti prvi dvomeč Partizana i Nordsjelanda u istoriji, pošto su se pre pet godina sastali u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Crno-beli su tada slavili 2:1 u gostima, pa 3:2 u Humskoj, pa su na taj način prošli dalje.

Ipak, sudeći po "Transfermarktu", sajtu specijalizovanom za vrednosti igrača, crno-beli će ovog puta imati teži posao.

Prema informacijama dostupnim na pomenutom sajtu, ukupna vrednost Partizanovog tima iznosi 39.150.000 evra, dok se Nordsjeland procenjuje na 33.750.000 evropskih novčanica.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Međutim, u timu "parnog valjka" čak sedam i po miliona evra odlazi na Fusenija Dijabatea (5.000.000) i Nemanju Jovića (2.500.000), koji su samo zvanično deo kluba, ali ne i u praksi. Prema tome, kada se odbije njihova vrednost, cena Partizanovog tima pada na 31.650.000 evra, što je za 2.100.000 manje od Nordsjelandove.

Neračunajući Dijabatea, najskuplji igrač kluba iz Humske je kapiten Svetozar Marković, čija se vrednost procenjuje na tri i po miliona evra. Njemu u leđa gledaju Kvinsi Menig sa 2,8 miliona i Samed Baždar sa 2.700.000 evropskih novčanica.

Sa druge strane, levo krilo Danaca Ernest Nuamah vredi šest miliona evra, centarfor Markus Ingvartsen pet i po miliona, a štoper Adamo Nagalo okruglo pet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading