CEO STADION JE GLEDAO SAMO U NJU: Otkrivamo ko je crvenokosa koja je zaludela kamermana i režisera na meču Partizan - Sabah (VIDEO, FOTO)

Autor:

Sport

18.08.2023

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda večeri nije bio nijedan od igrača crno-belih, već ova atraktivna devojka.

CEO STADION JE GLEDAO SAMO U NJU: Otkrivamo ko je crvenokosa koja je zaludela kamermana i režisera na meču Partizan - Sabah (VIDEO, FOTO)

Foto: Printscreen/TV RTS

Crvenokosa devojka na meču Partizan - Sabah

Fudbaleri Partizana uspeli su da naprave veliki preokret protiv Sabaha i da u revanš meču trećeg kola kvalifikacija nadoknade minus od dva gola, koji su doneli prethodne nedelje iz Azerbejdžana.

Crno-beli su u regularnom delu meča bili bolji sa 2:0, golovima Mateusa Saldanje i Bibarsa Natha, a heroj trijumfa "parnog valjka" bio je golman Aleksandar Jovanović koji je briljirao u penal seriji.

Međutim, što se kamermana i režisera televizijskog prenosa tiče, glavna zvezda na stadionu u Humskoj nije bio niko od aktera meča, već jedna lepotica sa tribina.

Gledaoci kraj malih ekrana su imali osećaj da kamerman bez prestanka snima crvenokosu devojku, pošto ju je režiser u nekoliko navrata, mnogo češće nego što je uobičajeno, stavljao u kadar.

Navijači Partizana, ali i oni neutralni koji su gledali meč Partizan - Sabah, su odmah počeli da se pitaju ko je ta atraktivna cura, a mi smo je pronašli na društvenim mrežama.

U pitanju je devojka koja se zove Mia, a koju na Instagramu prati nešto više od 23.000 ljudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Mia Za (@la.miaza)

Mia često na Instagramu objavljuje provokativne fotke, kojima uveseljava veliki broj pripadnika jačeg pola.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Mia Za (@la.miaza)

Takođe, na njenom profilu se može primetiti i da joj crvena kosa nije prirodna, već da se u tu boju ofarbala pre nešto manje od godinu dana. Pre nego što je prešla u crvenokose, Mia je bila podjednako atraktivna, ali kao crnka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Mia Za (@la.miaza)

Podsetimo, Partizan će se u plej-ofu za ulazak u grupnu fazu Lige konferencija sastati sa danskim Nordsjelandom, a nema sumnje da će Mia i tada biti na stadionu u Humskoj, pošto ga vrlo često posećuje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Mia Za (@la.miaza)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Amazonka

18.08.2023 22:15

Ima I sta da vidi ,bomba !