TRAŽIĆE SE BODOVI U BELOJ CRKVI: Crno-beli dočekuje ekipu ŽAK iz Kikinde!

Autor:

Sport

18.08.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu imali sreće igrači BAK-a u prvom kolu, sada je vreme da se to "vrati".

TRAŽIĆE SE BODOVI U BELOJ CRKVI: Crno-beli dočekuje ekipu ŽAK iz Kikinde!

Foto: FK BAK Bela Crkva

Predstojećeg vikenda na programu su mečevi drugog kola Vojvođanske lige Istok, jedan od duela igra se u Beloj Crkvi gde će domaći tim BAK-a ugostiti ŽAK iz Kikinde.

Uspeo je subotnji domaćin da se ekspresno vrati iz PFL-a u Vojvođansku ligu, osvojio je prvo mesto BAK prošle sezone sa učinkom od 20 trijumfa, tri remija i sedam poraza, što je bilo dovoljno za prednost u odnosu na prvog pratioca u iznosu od devet bodova. 

Nisu imali sreće fudbaleri iz tima iz Bele Crkve na otvaranju prvenstva, dobru igru u prvom delu nisu krunisali pogotkom i na kraju su zabeležili minimalan poraz na gostovanju u Srpskoj Crnji ekipi Budućnosti. 

Republika

Foto: FK BAK Bela Crkva

Prošlogodišnji šampionu PFL Pančeva

Iz redova BAK-a su povodom predstojećeg okršaja, prvog na svom terenu u novoj sezoni izjavili:

- Naš predstojeći rival se odlično pojačao, dolaze u dobrom raspoloženju jer su u prvom kolu ostvarili trijumf. Očekujemo jednu dobru partiju naših momaka, da borbom i trčanjem dođemo do prve radosti u novoj takmičarskoj godini. Neće nam biti lako, ali verujemo u naš tim, pozivamo sve naše navijače da dođu i da nas podrže. 

Subotnji gost u Beloj Crkvi, sastav ŽAK-a je poslednjih sedam godina samo jednu sezonu bio van vojvođanskog Istoka, što dovoljno govori o klubu i ambicijama. Ekipa iz Kikinde je na otvaranju stigla do trijumfa pred svojim navijačima protiv novajlije u ligi, Rusande rezultatom 3:1.

Ekipa ŽAK-a je u prošloj sezoni 2/3 bodova osvojila upravo pred svojom publikom, dok je na gostovanjima jako retko "obogaćen" bodovni saldo. Učinak tima van svog stadiona u prošloj takmičarskoj godini bio je tri trijumfa, dva remija i 10 poraza.

BAK (Bela Crkva) - ŽAK (Kikinda)

Subota, 19. avgust od 17.30

Teren u Beloj Crkvi

BONUS VIDEO:  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading