PROMETNO U KALINOVCU: Omladinac u novu sezonu ulazi sa velikim brojem promena!

Autor:

Sport

18.08.2023

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored novajlija u igračkom kadru, stigao je i novi trener.

PROMETNO U KALINOVCU: Omladinac u novu sezonu ulazi sa velikim brojem promena!

Foto: Facebook.com

Nova sezona donosi nove izazove koji očekuju igrače Omladinca iz Kalinovca u Međuopštinskoj ligi Kolubara, ali će i dosta toga novog biti u klubu.

Stigao je tim iz Kalinovca do osvajanja devete pozicije na tabeli, to su uspeli preko učinka od deset trijumfa, pet remija i 13 poraza, što je bilo dovoljno za osvajanje 35 bodova. Prolećni deo prvenstva fudbaleri Omladinca odigrali su jako slabo, što se može videti i po broju osvojenih bodova u tom periodu (11).

Što se tiče priprema i igračkog kadra za predstojeću sezonu, dosta promena je već odrađeno u timu. Pavle Jovanovski, Obrad Jovanović, Dejan Bunoš, Jovan Jovanović, Dušan Paunković, Nemanja Golubović i Luka Opačić odlučili su da svoje karijere nastave na drugoj adresi. Odlazak sedam fudbalera je veliki udarac za svak tim, ali je uprava prilikom početka priprema poručila da se vode pregovori sa velikim brojem potencijalnih novajlija.

Republika

Foto: FK Omladinac Kalinovac

Veliki broj promena u igračkom kadru

Početak prvenstva zakazan je za predstojeći vikend, pa je uprava u toku današnjeg dana svoje simpatizere obavestila o novajlijama u timu. Vladimir Petković i Lazar Nikolić vratili su se u Kalinovac, oni su u prethodnom periodu branili boje Rojkovca. Ognjen Milošević je odlučio da se opet aktivira na travnatom terenu i on će ojačati poziciju golmana, Nemanja Lazović se vratio iz Umke. 

Što se tiče "pravih novajlija", Andrija Milojević je stigao iz redova novobeogradskog Radničkog, Vladimir Mirković iz Vrela i Negovan Stanković iz Lokomotive (Beograd). pored pojačanja sa strane, prvom timu priključen je i omladinac Nemanja Jurišić. 

Uprava je obelodanila i da je dosadašnji trener, Miloš Ivanović zbog privatnih obavesta napustio svoje mesto šefa stručnog štaba, njega će zameniti bivši golman, Miroslav Mandić. 

Prvenstvo počinje predstojećeg vikenda, Omladinac u prvom kolu dočekuje sastav Poleta iz Takova, utakmica se igra u nedelju, 20. avgusta od 11 časova.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading