TRILING NOVAJLIJA JE STIGAO: Uprava želi da izbegne scenario od prošle sezone!

Autor:

Sport

18.08.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova lica u redovima Jedinstva.

TRILING NOVAJLIJA JE STIGAO: Uprava želi da izbegne scenario od prošle sezone!

Foto: FK Jedinstvo Kalenić

"Izvukao" se tim Jedinstva prošle godine, uspeo je da se spasi ispadanja u poslednjem kolu, pa iz tog razloga uprava sada radi na jačanju igračkog kadra, kako se ne bi ponovila ista situacija.

Prvi fudbaler koji je predstavljen u Kaleniću je Stefan Vilimanović (21) koji se nakon šest meseci provodenih u redovima Gorobilja vraća u dres Jedinstva. Vilimanović je 2020. godine obukao dres tima, ali se nakon dve i po godine rešio da promeni sredinu, međutim sada se vraća.

Uroš Đokić (36) druga je akvizicija uprave, reč je o proverenom golmanu koji će biti pravo osveženje za tim Jedinstva. Đokić dolazi iz redova Kotromana gde je proveo protekle četiri godine, pre toga je bio član Trešnjice (Tvrdići) i Prvog Partizana iz Užica.

U toku jučerašnjeg dana sportski direktor predstavio je još dvojicu novajlija koji su stigli ovog leta u redove Jedinstva. Igor Đokić je odlučio da opremu Kotromana zameni za dres tima iz Kalenića, reč je o fudbaleru koji je "planiran" još pre dve godine, ali su se kockice tek sada složile. U paketu sa Đokićem promovisan je i Balša Bakić koji dolazi iz Ježevice, Balša je došao na nagovor najiskusnijeg igrača u njihovim redovima koji je posredovao u ovom transferu.

"Trka" za bodove startuje sledećeg vikenda, predstojećeg će igrači Jedinstva odigrati prijateljski meč koji će biti generalna proba za nastavak prvenstva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading