"POBEGULJA" SE VRAĆA KUĆI: Vilimanović nakon "izleta" od šest meseci opet oblači dres Jedinstva!

Autor:

Sport

04.08.2023

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi dolazak je ozvaničen.

"POBEGULJA" SE VRAĆA KUĆI: Vilimanović nakon "izleta" od šest meseci opet oblači dres Jedinstva!

Foto: FK Jedinstvo Kalenić

Dugogodišnji član Zlatiborske okružne lige uspeo je da osigura članstvo u istoj i za predstojeće prvenstvo.

Fudbalski klub iz Kalenića je u prošloj sezoni tek u poslednjem kolu stigao do zlata vrednih bodova, koji su garantovali opstanak u ligi. Ekipa Jedinstva zabeležila je devet trijumfa, četiri remija i 17 poraza, što je sve zbirno bilo dovoljno za osvajanje 31 boda, odnosno za plasman na deobu 12. pozicije sa još dva tima.

Ovih dana objavljena je prva informacija iz redova Jedinstva po pitanju aktuelnog prelaznog roka, Stefan Vilimanović (21) se nakon šest meseci provedenih u redovima Gorobilja vraća u Kalenić. Stefan je prve fudbalske korake napravio u Slogi iz Požege odakle je 2020. godine prešao u Jedinstvo, nakon dve i po godine, početkom aktuelne kalendarske godine je odlučio da napusti tim, u koji se sada vraća.

Republika

Foto: FK Jedinstvo Kalenić

Stefan Vilimanović

Prihvatila je uprava, zajedno sa igračima "pokajanje", i odlučila je da opet sklopi saradnju sa odličnim štoperom, koji po potrebi može da odgovori i na poziciji beka. Najzaslužniji za njegov povratak su svakako njegov otac i brat, koji su članovi Jedinstva. 

Stefanu sada predstoji veliki rad kako na terenu tako i na treninzima, kako bi opet zadobio poverenje u klubu, i kako bi zaslužio svoje mesto u ekipi. Dobro je poznata izreka da u fudbalu stare zasluge ne važe, i da je svaki dan novo dokazivanje. 

Navijačka grupa Jedinstva, popularni "Plavi Anđeli" su takođe dali saglanost da se Stefan vrati u njihove redove, u šali se može čuti iz redova simpatizera kluba, da će od Vilimanovića tražiti "naplatu" u vidu hrane i pića.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading