KOSTUR EKIPE JE OSTAO NA OKUPU: Uprava Krćevca je uspela da odradi veliki posao u aktuelnom prelaznom roku!

Autor:

Sport

04.08.2023

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optimizam u redovima ekipe je prisutan.

KOSTUR EKIPE JE OSTAO NA OKUPU: Uprava Krćevca je uspela da odradi veliki posao u aktuelnom prelaznom roku!

Foto: Instagram.com/printscreen

Dugogodišnji član Opštinske lige Topola je krenuo sa aktivnostima u aktuelnom letnjem prelaznom roku.

Fudbalski klub Krćevac 04 se već duži vremenski period takmiči u opštinskoj ligi, gde ne beleži baš najbolje rezultate, ali je najbitnije da je ekipa i dalje tu i da to ne sprečava ljude oko i unutar tima da nastave sa radom. Osvajanje sedam bodova u prošloj sezoni nije bilo dovoljno za beg od fenjerske pozicije na tabeli, ali je nakon kraja prvenstva, odrađen veliki posao što se tiče igračkog kadra. 

Klub je uspeo da zadrži skoro sve igrače koji su nastupali u njihovom dresu u prethodnoj sezoni, pored domaćih igrača, Paje Spasića, Milana Tasića, Dragana Tasića, Bojana Matijaševića, Aleksandra Blagojevića, Aleksandra Milovanovića, Lazara Ivanovića i Aleksandra Milojevića. Što se tiče "stranih" igrača, opremu Krćevca 04 će nastaviti da nose Miloš Ivanov, Ivan Ivanov, Goran Nikolić, Aleksandar Radojević, Filip Bošković, Marko Marković, Miloš Andreić, Aleksandar Dimitrijević i Mladen Gajić. 

Republika

Foto: FK Krćevac 04

Veruju svi u Krćevac

Uprava je čuvanjem igračkog odradila veliki posao u letnjem prelaznom roku, a isti je ojačan dolascima Nemanje Đurića, Zorana Nikolića, Predraga Mijatovića i Nenada Mijatovića. Najveće pojačanje po mnogima je svakako Radiša Jovanović, koji je već branio boje Krćevca, i koji je svojim nastupima u njihovom dresu postao miljenik publike. 

U Krćevcu se nadaju da će u predstojećoj sezoni uspeti da zabeleže dosta bolje rezultate, da će klub napredovati na tabeli, atmosfera u ekipi je jako dobra, ali bi dobri rezultati doprineli da ona postane još bolja. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading