TRANSFER KOJI MENJA SVE: Nekadašnji fudbaler Partizana parafirao ugovor - umesto Lige šampiona, izabrao je potpuno drugačiji put!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.08.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pojačanje je stiglo u "srpsku Atinu".

TRANSFER KOJI MENJA SVE: Nekadašnji fudbaler Partizana parafirao ugovor - umesto Lige šampiona, izabrao je potpuno drugačiji put!

Foto: Starsport

Ekipa RFK Novog Sada 1921 u novu sezonu Prve lige Srbije ulazi sa prilično izmenjenim igračkim kadrom, ali i potpuno novom koncepcijom fudbalske igre koja bi trebala da privuče publiku na tribine.

"Kanarinci" neće imati imperativ borbe za titulu, ali poletni sastav sa "Detelinare" zasigurno će učiniti sve kako ne bi razočarali svoje brojne pristalice.

U tom cilju, klub je tokom letnje pauze angažovao veliki broj novajlija, a među njima ističe se dvadesetogodišnje levo krilo koje i pored činjenice da ima malo godina, poseduje prilično igračko iskustvo.

Reč je o Nikoli Čoliću koji među "kanarince" stiže iz prošlosezonskog vicešampiona, ekipe TSC-a iz Bačke Topole.

Čolić je prošao kompletnu školu beogradskog Partizana za koji je nastupao i u seniorskoj konkurenciji, a pored crno-belog dresa nosio je i opremu Teleoptika, Čukaričkog i TSC-a.

 

Prethodne sezone za ekipu iz Bačke Topole odigrao je dva susreta, a u novoj je umesto učešća u Ligi šampiona, odlučio da svoju karijeru gradi kroz niži stepen takmičenja.

- Nikola Čolić:

Datum rođenja: 17. avgust 2002. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u tumu: krilni napadač

Igračka karijera: Partizan U-15 (Beograd), Partizan U-17 (Beograd), Partizan U-19 (Beograd), Teleoptik (Zemun), Partizan (Beograd), Čukarički (Beograd), TSC (Bačka Topola)

Da podsetimo, ekipa RFK Novog Sada 1921 u premijernom susretu nove sezone gostuje na Ubu gde će se u subotu 5. avgusta sa početkom od 17.30 časova sastati sa ekipom Jedinstva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading