ROMANTIČARI POSTALI I MANEKENI: Slavni klub predstavio novu sportsku opremu - prestonica obojena u plavo-belo! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.08.2023

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za fudbalsku buru sa Dunava.

ROMANTIČARI POSTALI I MANEKENI: Slavni klub predstavio novu sportsku opremu - prestonica obojena u plavo-belo! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: OFK Beograd

Nakon punih šest sezona OFK Beograd se vratio u Prvu ligu Srbije, ali sve pristalice kluba sa Omladinskog stadiona nadaju se da će navedeni rang takmičenja, biti samo usputna stanica na putu ka eliti srpskog klupskog fudbala.

Veliku borbu "romantičari" su prethodne sezone vodili sa ekipom Zemuna u okviru Srpske lige Beograd i na kraju su zahvaljujući boljem međusobnom skoru uspeli da stignu do šampionske titule i promocije u viši stepen takmičenja.

Agilno rukovodstvo kluba sa stare Karaburme, u četvrtak 3. avgusta, tačno u 19 časova i 11 minutua, po godini osnivanja kluba, predstavilo je na maestralan način novu sportsku opremu u kojoj će fudbaleri OFK Beograda nastupati u predstojećoj prvoligaškoj konkurenciji.

 

 

Prva garnitura dresova jeste u tradicionalnim plavo-belim bojama, dok na dresu za nastupe na gostujućim terenima preovladava bela boja, s tim da je gornja trećina dresa u teget boji.

Promocija nove sportske opreme obavljena je u kalemegdanskom parku, a fotografije na platou pored "Pobednika" svakako najavljuju i klupske ambicije u predstojećoj takmičarskoj godini.

 

Kada je reč o startu takmičenja u okviru Prve lige Srbije, plavo-bele već u subotu 5. avgusta očekuje jedno od težih gostovanja ove jeseni. Puleni trenera Sime Krunića gostuju na užičkom stadionu "Radomir Antić" gde će se u premijernoj borbi za prvoligaške bodove sastati sa ekipom GFK Slobode

- Prva liga Srbije - 1. kolo:

GFK Sloboda (Užice) - OFK Beograd (Beograd)

Stadion: "Radomir Antić", Užice

Datum: Subota, 5. avgust

Početak: 20 časova

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading