SNAJKA LUDI ZBOG STARINSKIH SAVETA SVEKRVE: Govori mi da ne dojim bebu kad je toplo jer će to da joj škodi! Da ne pominjem...

Autor:

Vesti

04.05.2024

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dakle, moja svekrva svakog dana kako je sve lepše vreme ponavlja da beba ne treba da doji leti jer to može da joj škodi (ja planiram da dete doji do prve godine što je u oktobru), živimo zajedno - požalila se ova majka u grupi.

SNAJKA LUDI ZBOG STARINSKIH SAVETA SVEKRVE: Govori mi da ne dojim bebu kad je toplo jer će to da joj škodi! Da ne pominjem...

Foto: shutterstock

Pojedine snajke često imaju problema sa svojim svekrvama, te im njihovi saveti smetaju, posebno kada je reč o deci.

Nedavno se jedna žena na društvenim mrežama požalila na svoju svekrvu koja joj je davala sulude savete da ne doji bebu kada je toplo vreme.

- Kako se borite sa glupim savetima? Dakle, moja svekrva svakog dana kako je sve lepše vreme ponavlja da beba ne treba da doji leti jer to može da joj škodi (ja planiram da dete doji do prve godine što je u oktobru), živimo zajedno - požalila se ova majka u grupi "Mame i trudnice sa svih strana (kutak za nas)".

Upitala je da li se još neka mama susrela sa ovim apsurdom.

- Šta odgovoriti na ove gluposti? Da ne spominjem komentare za uvođenje nemlečne ishrane i kako bi bakica njemu čorbicu skuvala i začinila i iščuđavanje što se ne pomeša sve odjednom već se uvodi po tri dana svaka namirnica. Nemam poverenja da ostavim dete sa njom ni pola sata upravo da mu ne bi dala nešto da, kako kaže, lizne - napisala je ona.

Korisnice su je savetovale da ignoriše svekrvu i da radi po svom osećaju.

- Otvoreno joj reci da je ona gajila i hranila svoju decu kako je ona želela, te da ćeš i ti isto tako - navodi se u jednom od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Lllll

06.05.2024 11:55

Ne, ne vredi nista objasnjavati takvim osobama. To je zadrto i tvrdoglavo se drzi svoga kao najvece istine. Sto manje zna, to je upornija. Sasvim razymem majku da ne sme dete da ostavi samo sa njom. To je zlo, koje je spremno na sve, samo da istera svoje. Ne postuje i ne slusa nikoga i nista, samo sebe. Jedino resrnje je odseliti se daaaleekooo od takve babe. I ja sam svekrva, ali vrlo dobro znam taj tip zena.