VAŽNO SAOPŠTENJE: Šampion se obratio javnosti - navijači ovo moraju da znaju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.08.2023

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči starta nove takmičarske godine, prošlosezonski šampion iz Smedereva se obratio svojim navijačima.

VAŽNO SAOPŠTENJE: Šampion se obratio javnosti - navijači ovo moraju da znaju!

Foto: FK Smederevo 1924

Fudbaleri Smedereva 1924 trijumfalno su okončali prethodnu sezonu u okviru Srpske lige Zapad čime su nakon tri godine obezbedili povratak u Prvu ligu Srbije.

Samim tim, interesovanje za buduće utakmice "oklopnika", naglo je povećano, a kako bi svojim najvernijim navijačima obezbedili mogućnost da po pristupačnim cenama prate utakmice svojih ljubimaca u novoj sezoni, klub je u prodaju pustio sezonske ulaznice.

Usled navedenog, Smederevci su izdali važno saopštenje koje prenosimo u celosti:

- Oklopnici, sezonske ulaznice su stigle. Svima koji su naručili sezonsku ulaznicu poslaćemo poruku kada i kako mogu doći u prostorije kluba na Gradskom stadionu u Smederevu radi preuzimanja svoje sezonske ulaznice. Naravno pozivamo sve oklopnike koji još uvek nisu naručili svoju sezonsku ulaznicu da to mogu učiniti u inboxu naših društvenih mreža facebook i instagram.

 

 

Uz napomenu da cena godišnje karte za ložu iznosi 15.000, a za zapadnu tribinu 2.000 dinara, rukovodstvo kluba je svoje pristalice obavestilo o još jednoj važnoj stvari:

- Usled velikog interesovanja izrada majica koju svaki sezonac dobija biće završena u toku sledeće nedelje kada ćemo vas naravno kontaktirati kako bi preuzeli šampionsku majicu kluba.

Da podsetimo, svoju novu premijeru u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala, Smederevo 1924 imaće 5. avgusta kada će na svom stadionu dočekati ekipu Inđije Toyo Tires.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading