SJAJNA ODLUKA: Rukovodstvo crveno-belih obradovalo navijače - ulaz na stadion biće BESPLATAN!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.08.2023

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po ko zna koji put se pokazalo da rukovodstvo prvoligaša sa Uba misli i na svoje navijače.

SJAJNA ODLUKA: Rukovodstvo crveno-belih obradovalo navijače - ulaz na stadion biće BESPLATAN!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Fudbaleri Jedinstva sa Uba i u novoj sezoni nastupaće u okviru Prve lige Srbije, a kao što je pre par meseci najavio Nemanja Matić, klub će u predstojećoj takmičarskoj godini pokušati da stigne i do istorijskog plasmana u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

Svesni su svi na Ubu da ostvarenje navedenog neće biti ni malo lako. Prvoligaški karavan u sezoni 2023/24 predstavljaće zasigurno jedno od najinteresantnijih takmičenja u okviru srpskog klupskog fudbala, s obzirom da veliki broj klubova u sezonu ulazi sa jasnim ambicijma koje su vezane za vrh tabele.

U tom cilju, rukovodstvo crveno-belih donelo je još jednu važnu odluku, kojom će, svi se nadaju mobilisati armiju pristalica da u što većem broju bodre svoj klub. Naime, doneta je odluka da će i u sezoni 2023/24 kapije stadiona "Dragan Džajić" biti širom otvorene i svi ljubitelji fudbala će potpuno besplatno moći da prate mečeve Jedinstva.

Treba napomenuti da se ovom odlukom nastavlja kontinuitet, s obzirom da će ovo biti osma sezona u nizu u kojoj se ulaz na mečeve Jedinstva neće naplaćivati.

Foto: FK Jedinstvo Ub

Ubljani, crveno-beli se bore za titulu - SVI NA STADION

 

Pored navedenog, Nemanja Matić i sportski sektor kluba formirali su igrački kadar od kojeg se očekuje da može odgovoriti klupskim zahtevima, a svi se nadaju da će narednog proleća 2024. godinu klub krenuti u svoj prve pripreme kao superligaška ekipa. 

Da podsetimo, prvi meč u novoj takmičarskoj godini crveno-beli će odigrati na svom stadionu "Dragan Džajić" 5. avgusta, a protivnik će biti sastav RFK Novog Sada 1921.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading