GLAVA BOLI OD PROBLEMA: Jedna odluka je već promenila kompletnu sezonu - postavlja se pitanje, kako nastaviti dalje!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.08.2023

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski savez Srbije je doneo odluku koja će na zeleno-bele i te kako uticati.

GLAVA BOLI OD PROBLEMA: Jedna odluka je već promenila kompletnu sezonu - postavlja se pitanje, kako nastaviti dalje!

Foto: Starsport

Fudbaleri Loznice prethodnu sezonu u okviru Prve lige Srbije završili su na 13. poziciji, prvoj "ispod crte" i na osnovu zabeleženog već od ove jeseni moraće da se nađu u nižem stepenu takmičenja, Srpskoj ligi Zapad.

Međutim, usled dešavanja sa lazarevačkom Kolubarom, u Loznici je tinjala nada da klub, koji će uskoro zaigrati na novom velelepnom sportskom objektu, može zdržati prvoligaški status, ali je poslednja odluka srpske fudbalske krovne organizacije, ne samo razočarala sve u redovima zeleno-belih, već je i dovela u pitanje očuvanje formiranoh igračkog kadra.

Tim povodom medijima se obratio i trener Loznice, Aleksandar Janjić:

- Videćemo šta ćemo u narednih nekoliko dana uraditi, pošto smo dobili informaciju kakvu smo dobili i kako i da li možemo da zadržimo neke od igrača. Pred nama je turbulentan period. Prvo moramo da vidimo ko će da ostave sve od ovih igrača. Zaista je šteta, mnogo smo truda i energije uložili u sve ovo i pripremne utakmice su pokazale da smo na pravom putu. Moraćemo da se prestrojimo, a kako ćemo izgledati, to samo Bog zna.

Foto: FK Loznica

Navijači će biti uz svoje ljubimce i u trećem stepenu takmičenja

 

U takmičarskoj 2023/24 godini Loznica će biti učesnik Srpske lige Zapad, a svoju prvenstvenu premijeru imaće 19. avgusta kada će, najverovatnije u Klupcima, dočekati Takovo iz Gornjeg Milanovca.

Svim navijačima zeleno-belih ostaje nada da će veći deo aktuelnog igračkog kadra i pored činjenice da će se klub takmičiti u trećem stepenu takmičenja, ipak ostati u Loznici i omogućiti klubu da se ekspresno vrati među prvoligaše.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading