FUDBASLKI TRIJAGONAL: Radnički, Sloboda i Dinamo, imaju samo jednu želju - sve je spremno za spektakl u Kovinu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.07.2023

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kovin će u sredu 2. avgusta biti u epicentru vojvođanskih fudbalskih zbivanja.

FUDBASLKI TRIJAGONAL: Radnički, Sloboda i Dinamo, imaju samo jednu želju - sve je spremno za spektakl u Kovinu!

Foto: FK Radnički Kovin

Kovin, naselje koje je smešteno na rtu diluvijalne terase koje duboko zadire prema koritu Dunava, svoje sportsko mezmče ima u Fudbalskom klubu Radnički koji se takmiči u okviru Vojvođasnke lige Istok.

 

Prethodnu takmičarsku godinu Kovinci su okončali na šestoj poziciji sa skorom od 13 pobeda, šest remija i 11 poraza, a svakako je želja svih u klubu da u dogledno vreme probaju da napadnu i sam vrh tabele i plasman o vojvođansku grupu srpskoligaškog fudbala.

U sklopu priprema za novu sezonu, u Kovinu u organizaciji FK Radnički, biće organizovan fudbalski trijagonal u kojem će pored domaćina učešće uzeti i član južne grupe vojvođasnkog fudbala, Sloboda iz Donjeg Tovarnika, kao i pančevački Dinamo 1945 koji se takmiči u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala.

Očekuje se da će ljubitelji fudbala u Kovinu imati prilike da uživaju u sjajnim fudbalskim predstavama ekipa koje u predstojećoj sezoni svakako gaje visoke ambicije.

Foto: FK Radnički Kovin

Svi putevi vode u Kovin

 

- Fudbalski trijagonal:

Mesto: Kovin:

Stadion: FK Radnički, Kovin

Učesnici: FK Radnički (Kovin), FK Sloboda (Donji Tovarnik), FK Dinamo 1945 (Pančevo)

Datum: Sreda, 2. avgust

Početak: 17 časova

Navedeni turnir svakako će biti sjajna uvertira za početak nove takmičarske godine. Treba napomenuti da će Radnički u premijernom meču Vojvođasnek lige Istok za sezonu 2023/24 dočekati Slobodu iz Novih Kozaraca.

Sloboda iz Dojeg Tovarnika u južnoj grupi vojvođasnkog fudbala, u okviru prvog prvenstvenog kola gostuje Mladosti u Bačkom Jarku, dok će Dinamo 1945 u okviru Srpske lige Vojvodina dočekati 1. maj iz Rume.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading