SILNI RAVNOGORCI: Ubedljivim trijumfom obezbeđen plasman u finale tradicionalnog turnira "Sveti Ilija"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.07.2023

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goleadom su otvorili tradicionalni turnir.

SILNI RAVNOGORCI: Ubedljivim trijumfom obezbeđen plasman u finale tradicionalnog turnira "Sveti Ilija"!

Foto: KFK Ravna Gora Barajevo

I ove godine u Vraniču se održava Tradicionalni turnie "Sveti Ilija" na kojem su ušešće pored domaćina FK Vranić, uzele i ekipe KFK Ravna Gora Barajevo, Umka i Beljina.

 

U prvom susretu turnira ekipa KFK Ravne Gore Barajevo sastala se sa ekipom Beljine, prošlosezonskim šampionom Opštinske lige Barajevo i prevashodno raspoloženima Mešanoviću i Vasiljeviću stigla do ubedljivog trijumfa rezultatom 4:1.

"Ravnogorci" su u prvom periodu igre preko dvostrukog strelca Mešanovića stigli do osetne prednosti, a treba napomenuti da je u oba slučaja asistent prilikom postizanja pogotka bio Goran Vasiljević.

Nastavak meča doneo je još dva pogotka KFK Ravne Gore Barajevo, a mrežu Beljine zatresli su Petrović u 85. i Čvorović u nadoknadi vremena.

 

- Tradicionalni turnir "Sveti Ilija", polufinale:

KFK Ravna Gora Barajevo - Beljina 4:1 (2:0)

Strelci za KFK Ravnu Goru Barajevo: Mešanović 15`, 35`, Petrović 85`, Čvorović 90`

Veliko finale Tradicionalnog turnira "Sveti Ilija" na programu je u utorak 1. avgusta, a u borbi za trofej naćiće se ekipe KFK Ravne Gore Barajva i Umke koja je u polufinalnom susretu saladala domaću ekipu Vranića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading