LETNJI IZVEŠTAJ IZ TUTINA: Klupske ambicije se ne menjaju i pored velikih promena u igračkom kadru!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.07.2023

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Tutinu protiče prilično dinamično leto.

LETNJI IZVEŠTAJ IZ TUTINA: Klupske ambicije se ne menjaju i pored velikih promena u igračkom kadru!

Foto: FK Tutin

Fudbaleri Tutina prethodnu sezonu u okviru Srpske lige Zapad okončali su na šestoj poziciji sa skorom od 12 pobeda, pet remija i 13 poraza, što je okarakterisano kao uspeh.

 

Ambicije kluba u predstojećoj takmičarskoj godini svakako su vezane za vrh tabele, a u tom cilju klub je dogovorio nastavak saradnje sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Dženanom Curićem

Redove Tutina napustilo je ukupno osam fudbalera. Od predstojeće jeseni opremu plavo-bele boje neće nositi Mihajlo Goronjić, Bogdan Stijović, Filip Sekulić, Jasmin Trtovac, Nikola Stevović, Ismail Salihović i Emsel Latifović, dok je Dino Skenderović usled privatnih obaveza morao da prestane sa aktivnim igranjem.

Novajlije u redovima Tutina su: Dino Alić i Efdal Ćosović koji u klub stižu iz tutinskog Jedinstva 2017. Danilo Mugoša je stigao iz Podunavca iz Belegiša, iz Rušnja Admir Kecap, a iz ekipe Mokre Gore iz Zubinog Potoka stigao je Stefan Perović.

Istovremeno, u redove Tutina stigla su i dva pojačanja iz pečalbe. U pitanju su Dino Mujković koji je stigao iz berlinske Kroacije i Mirsad Miraljemović iz slovačkih Podbrezova.

 

 

Sve navedeno jasno ide u prilog činjenici da će Tutinci u predstojećoj takmičarskoj godini imati sastav koji će moći da se bori za gornji dom zapadne grupe srpskoligaškog karavana. 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading