NAJVEĆE POJAČANJE LETNJEG PRELAZNOG ROKA: Iskusni centarfor stigao u Brest!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.07.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski kolektiv iz Bresta ozbiljno se priprema za predstojeću wsezonu.

NAJVEĆE POJAČANJE LETNJEG PRELAZNOG ROKA: Iskusni centarfor stigao u Brest!

Foto: FK Dobrič 1974 Brest

Fudbaleri Dobriča 1974 iz Bresta takmičarsku godinu 2022/23 u okviru Opštinske lige Merošina okonćali su na šestoj poziciji sa skorom od pet pobeda, dva remija i sedam poraza.

 

U nastupajuće takmičenje klub ulazi sa daleko višim ambicijama, a tome u prilog ide i podatak da je klub angažovao sjajnog napadača.

Reč je o dvadesetšestogodišnjem Lazaru Stamenkoviću, fudbaleru koji u Brest stiže iz redova Fudbalskog kluba Taskovići, a koji je pre toga nosio dres ekipe OFK Brzi Brod kada je ovaj klub izborio plasman u istočnu grupu srpskoligaškog karavana.

Očekivanja od novog napadača u Brestu se velika. Smatra se da će upravo on znatno pomoći unapređenju efikasnosti ekipe s obzirom da je Dobrič 1974 tokom prethodne takmičarske godine sa ukupno 27 postognutih golova bio druga najneefikasnija ekipa u takmičenju. Slabiji učinak od sastava iz Bresta imalo je samo poslednjepslasirano SU Gradište koje je mrežu protivnika treslo svega 12 puta.

Foto: FK Dobrič 1974 Brest

Lazar Stamenković će biti udarna igla kluba iz Bresta

 

- Lazar Stamenković:

Godište: 1997.

Pozicija u timu: napadač

Prethodni klub: FK Taskovići (Taskovići)

Novi šampionat u okviru Opštinske lige Merošina startuje početkom meseca septembra, a ostaje da se vidi hoće li sastav iz Bresta u svoje redove dovesti još neku akviziciju koja bi omogućila lakšte ostvarenj klupskih ambicija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading