NOVA BOMBA U REŽIJI NEMANJE MATIĆA: Dolaskom nekadašnjeg srpskog reprezentativca, prelazni rok za crveno-bele nije završen!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.07.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli se ozbiljno pripremaju za početak sezone i napad na vrh tabele.

NOVA BOMBA U REŽIJI NEMANJE MATIĆA: Dolaskom nekadašnjeg srpskog reprezentativca, prelazni rok za crveno-bele nije završen!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Fudbaleri Jedinstva sa Uba prethodnu sezonu u okviru Prve lige Srbije okončali su na korak od plasmana u baraž za popunu elitnog ranga srpskog klupskog fudbala, ali potezi koje rukovodstvo kluba vuče ovog leta, jasno govore o ambicijama crveno-belih uoči nove takmičarske godine.

 

Tokom prethodne zime, Nemanja Matić je jasno istakao nadu da će sportski kolektiv sa stadiona "Dragan Džajić" u sezoni 2023/24 probati da zabeleži istorijsko ostvarenje, a tome svakako u prilog ide i činjenica da je pre samo par dana član Jedinstva sa Uba postao nekadašnji srpski reprezentativac i fudbaler koji je proteklu deceniju i po proveo na terenima italijanske Serija A, Ivan Radovanović.

Povodom najnovijih dešavanja, za zvaničnu klupsku Instagram stranicu, Nemanja Matić je izjavio:

- Ne mogu da opišem koliko sam ponosan što je Ivan Radovanović došao kod nas. Njegov dolazak nas obavezuje da se kao klub podignemo na jedan viši nivo i uradićemo sve da tako i bude. Ivan je takođe prezadovoljan što je sa nama, jer se posle gotovo dve decenije vraća kući. Malo ljudi zna da je on poreklom iz Takova kod Uba tako da mu neće trebati puno vremena da se adaptira. Očekuje nas još jedan potpis do kraja nedelje i mislim da će Ubljani gledati lep fudbal naredne sezone.

Foto: FK Jedinstvo Ub

Stadion "Dragan Džajić" je spreman za istorijsku sezonu

 

Da podsetimo, u prvom kolu novog šampionata u okviru Prve lige Srbije, crveno-beli sa Uba, narednog vikenda 5. avgusta na stadionu "Dragan Džajić" dočekuju RFK Novi Sad 1921.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading