PALANČANI, SVI NA STADION: Na "Nepokorenoj mladosti" u nedelju promocija novog sastava Jasenice 2017 - prvi protivnik je Mladost iz Novog Sela!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.07.2023

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedelja poslepodne biće pravo vreme da se Palančani okupe na stadionu...

PALANČANI, SVI NA STADION: Na "Nepokorenoj mladosti" u nedelju promocija novog sastava Jasenice 2017 - prvi protivnik je Mladost iz Novog Sela!

Foto: FK Jasenica 2017

Fudbaleri Jasenice 2017 iz Smederevske Palanke prethodnu sezonu u okviru Podunavske okružne lige okončali su na visokoj četvrtoj poziciji, ali je takmičenje proteklo u dominaciji OFK Napretka iz Markovca koji je godinu okončao sa skorom od 28 pobeda uz jedan remi i poraz i čak 24 boda više u odnosu na drugoplasirani Železničar iz Kusatka.

 

Palančani se uveliko pripremaju za novu sezonu u kojoj ne kriju i najviše ambicije koje bi im omogućile selidbu u viši rang takmičenja, Zonu Podunavsko-šumadijsku, a ekipa trenera Nenada Đerića pojačana j trojicom novajlija. Opremu sportskog kolektiva sa stadiona "Nepokorena mladost" već su zadužili nekadašnji član gradskog rivala Radnika Vladimir Đurđević, Bojan Ilić dojučerašnji fudbaler Kušiljeva, dok je iz Đerdapa stigao Filip Jovanović.

Kako prenosi portal "Sport026. rs", ekipa Jasenice 2017 će nakon uvodnih nedelju dana priprema, odigrati i prvu kontrolnu utakmicu. U nedelju 30. jula dočekaće Mladost iz Novog Sela i biće to lepa prilika da se palanački ljubitelji fudbala upoznaju sa ekipom od koje se očekuje da naredne sezone napadne sam vrh okružnog ranga takmičenja.

Foto: FK Jasenica 2017

"Nepokorena mladost" dom palanačkih fudbalera

 

- Prijateljska utakmica:

Jasenica 2017 (Smederevska Palanka) - Mladost (Novo Selo)

Stadion: "Nepokorena mladost", Smederevska Palanka

Datum: Nedelja, 30. jul

Početak: 18 časova

Takođe treba napomenuti, a što je potvrdio i prvi čovek palanačkog kluba dr Milan Brkić za portal "Sport026.rs", uskoro će Jasenica 2017 biti znatno jača, s obzirom da su pregovori sa nekolicinom fudbalera u završnoj fazi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading