U RODNOM GRADU PERICE OGNJENOVIĆA FORMIRA SE TIM SNOVA: Palančani nikada jači - Jasenica 2017 kreće u pohod na TITULU!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.07.2023

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub iz Smederevske Palanke dobija obrise šampionskog sastava.

U RODNOM GRADU PERICE OGNJENOVIĆA FORMIRA SE TIM SNOVA: Palančani nikada jači - Jasenica 2017 kreće u pohod na TITULU!

Foto: Starsport

Kada god se pomisli na fudbal u Smederevskoj Palanci, prva asocijacija jeste Perica Ognjenović nekadašnji prvotimac Crvene zvezde, madridskog Reala i reprezentativac SR Jugoslavije, koji se može smatrati najvećim izdankom najpopularnije igre na svetu kada je u pitanju grad koji predstavlja administrativni centar Donje Jasenice.

 

U samom gradu, godinama unazad egzistiraju dva fudbalska kolektiva, Radnik sa Kolonije i Jasenica 2017 koji se takmiče u okviru Podunavske okružne lige i koji su u takmičarskoj 2022/23 godini, zabeležili zavidne rezultate osvojivši treću, odnosno četvrtu poziciju u navedenom rangu srpskog klupskog fudbala.

Međutim, čini se da se ovog leta na Gradskom stadionu "Nepokorena mladost" pokraj reke Kubršnice formira sastav koji će za cilj imati borbu za sam vrh tabele i plasman u viši rang takmičenja, Zonu Podunavsko-šumadijsku.

Kako prenosi portal "Sport026.rs", fudbaleri Jasenice 2017 su započeli pripreme za novu sezonu, a treneru Nenadu Đeriću javio se kompletan igrački kadar koji je izneo borbe u prethodnoj takmičarskoj godini, a roster je pojačan i trojicom vanserijskih fudbalera.

Iz redova gradskog rivala Radnika stigao je Vladimir Đurđević, vezni fudbaler koji se smatra i jadnim od najboljih igrača okružnog takmičarskog ranga. Uz njega, opremu Jasenice 2017 zadužio je i Bojan Ilić štoper velikog iskustva, dok je treće pojačanje vihorno krilo Đerdapa iz Golupca, Filip Jovanović.

Foto: FK Jasenica 2017

Gradski stadion "Nepokorena mladost" u Smederevskoj Palanci

 

Uoči starta priprema, prvi čovek palanačkog kluba dr Milan Brkić je za portal "Sport026.rs", izjavio:

- U pregovorima sa još nekim igračiuma i kako budu odmicale pripreme videćemo na kojim pozicijama su nam potrebna pojačanja. Izuzetno sam zadovoljan što smo angažovali trojicu kvalitetnih fudbalera i što smo sačuvali igrački kadar i stručni štab. To su preduslovi za uspšeniju sezonu. Imamo i veoma talentovane omladince i kadete, koji će dobiti šansu u prvom timu.

Neki novi vetrovi duvaju Smederevskom Palanakom, a svi ljubitelji fudbala u gradu nadaju se da bi već od jeseni 2024. godine mogli da gledaju zonski rang fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading