SAUDIJSKI ZMAJ RAŠIRIO KRILA NA "RADOMIRU ANTIĆU": Novobeograđani nisu odbranili Užičku Republiku! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.07.2023

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpskoligaš namučio člana elitnog ranga Saudijske Arabije, ali je trijumf ipak izostao.

SAUDIJSKI ZMAJ RAŠIRIO KRILA NA "RADOMIRU ANTIĆU": Novobeograđani nisu odbranili Užičku Republiku! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK Brodarac

Stadion "RAdomir Antić"

Fudbaleri novobeogradskog Brodarca nalaze se na Zlatiboru gde obavljaju bazični deo priprema pred start nove sezone u okviru Srpske lige Beograd.

 

Srpska planinska lepotica ovog leta privukla je i veliki broj inostarnih klubova, a jedan od njih jeste saudijski prvoligaš ekipa Al-Vehde iz Meke koji je prethodnog vikenda odigrao kontrolni meč upravo sa sportskim kolektivom sa Starog sajmišta.

I pored činjenice da temperatura u Užicu nije pogodovala fudbalskoj igri, obe ekipe su na stadion "Radomir Antić" prikazali dopadljivu igru, a posebno se to odnosi na prvih 45 minuta tokom kojih je postavljen i konačni rezultat ovog prijateljskog susreta.

Gosti su do pogodaka stigli u uvodnim trenucima meča, u 6. i 14. minutu, dok je jedini pogodak za ekipu sa Novog Beograda postigao Bašanović preciznim udarcem iz slobodnog udarca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK BRODARAC (@fkbrodarac)

 

- Prijateljska utakmica:

Brodarac (Srbija) - Al-Vehda Meka (Saudijska Arabija) 1:2 (1:2)

Stadion: "Radomir Antić", Užice

Strelac za Brodarac: Bašanović

Treba napomenuti da je Brodarac meč započeo u sledećem sastavu: Ganić, Lekić, Bašanović, Vukašinović, Milanović, Ilić, Sretenović, Vučetić, Vranješ, Zečević i Dacić.

 

I pored rezultatskog neuspeha, Brodarac je ostavio solidan utisak u duelu sa saudijskom ekipom, ali svakako pred ekipom trenera Vladimira Kašića je veliki rad koji bi, svi se nadaju, trebao da donese i borbu za sam vrh beogradske grupe srpskoligaškog karavana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading