ŠOKANTNA ODLUKA: Usred priprema "carevi" ostali bez trenera - klub je morao brzo da reaguje!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.07.2023

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenadna odluka šefa stručnog štaba niškog kluba...

ŠOKANTNA ODLUKA: Usred priprema "carevi" ostali bez trenera - klub je morao brzo da reaguje!

Foto: FK Car Konstantin Niš

Fudbaleri niškog Car Konstantina iza sebe imaju prilično neuspešnu sezonu. Popularni "carevi" su u okviru Srpske lige Istok zauzeli poslednji poziciju sa svega jednom pobedom, isto toliko remija i čak 28 poraza.

 

Međutim i pored sumorne sezone, tokom pojedinih mečeva ekipa je pokazivala znake napretka, a u pojedinim susretim Nišlije su nesrećno gubile bodove. Sve navedeno davalo je nadu da će se klub u četvrtom takmičarskom rangu, Zoni Centar, stabilizovati i u dogledno vreme načiniti iskorak ka povratku u srpskoligaško fudbalsko društvo.

Ipak, u jeku priprema za takmičarsku 2023/24 godinu, Car konstantin je iznenada ostao bez šefa stručnog štaba. Dušan Đokić je nakon dve nedelje priprema podneo neopozivu ostavku, a rukovodstvo "careva" je brzo reagovalo i već imenovalo novor trenera seniorskog sastava.

Ubuduće ekipu Car Konstantina sa klupe će predvoditi Milan Lazarević.

Foto: FK Car Konstantin Niš

Legenda "careva" na novom zadatku - Milan Lazarević

 

Reč je o igraču koji je na zalasku aktivne karijere i koji je u prethodnom periodu predvodiomlađe klupske kategorije sa kojima je ostvario zapažene rezultate.

Kako su iz kluba naveli, popularni "Macan" poseduje "B licencu", a s obzirom da je kapiten prvog sastava "careva" i motorna snaga ove ekipe, on će u predstojećoj sezoni biti igrač-trener. Lazarević je izuzetno cenjen među saigračima, a klub smatra da je u njemu dobio trenera na duže staze.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading