SINE, MI SMO IZ UŽICA I VOLIMO SLOBODU: Sjajan marketinški potez prvoligaša sa stadiona "Radomir Antić"! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.07.2023

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači užičkih "rosonera", sada je vreme da se pokažete...

SINE, MI SMO IZ UŽICA I VOLIMO SLOBODU: Sjajan marketinški potez prvoligaša sa stadiona "Radomir Antić"! (FOTO)

Foto: Rapublika.rs

Fudbaleri GFK Slobode iz Užica u prethodnoj takmičarskoj godini kroz plej-aut fazu spašavali su prvoligaški status, a želja svih na stadionu "Radomir Antić" jeste da klub krene uzlaznom linijom i da u dogledno vreme ponovo bude deo superligaškog karavana, gde mu je po svim parametrima i mesto.

 

Sezonu 2022/23 Užičani su okončali sa skorom od 11 pobeda, 18 remija i osam poraza i statistički gledano veliki broj remija koštao ih je znatno boljeg plasmana. Samo da su "rosoneri" polovinu navedenih susreta rešili u svoju korist, bili bi ravnopravni konkurent ne samo za plasman u baraž, već bi ozbiljno napali i dve liderske pozicije koje direktno vode u elitu srpkog klupskog fudbala.

Kako se navedeno ne bi ponovilo i u takmičenju koje je pred nama, marketing GFK Slobode priprema veliko iznenađenje za sve svoje navijače. Uskoro će u prodaju biti puštene sezonske ulaznice uz parolu "Sine, mi smo iz Užica, mi volimo Slobodu".

Ideja je da se "mobilišu" roditelji koji će sa svojom decom biti redovni posetioci tribina stadiona "Radomir Antić" i koji će uz ljubav prema fudbalu, naučiti i da navijaju za svoj klub kojem je podrška u borbi za visok plasman, neophodna.

Foto: GFK Sloboda Užice

Vreme je da navijači pokažu privrženost klubu

 

Da podsetimo, GFK Sloboda i u sezoni 2023/24 biće deo prvoligaškog karavana, a u Užicu se sa nestrpljenjem očekuje žreb nakon kojeg će crveno-crni napraviti plan puta koji za krajnji cilj ima vrh tabele.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading