UČINAK U PRELAZNOM ROKU JE IMPRESIVAN: Šampion doveo kompletno novi tim - stručni štab se nalazi pred slatkim mukama! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.07.2023

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leto u Vrelu je posebno vrelo.

UČINAK U PRELAZNOM ROKU JE IMPRESIVAN: Šampion doveo kompletno novi tim - stručni štab se nalazi pred slatkim mukama! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Vrelo Sport

Nakon pet godina učešća u Zoni Kolubarko-mačvanskoj, ekipa koja će tek za dve godine proslaviti punu deceniju postojanja, Vrelo Sport, ostvarilo je istorijski uspeh i plasman u treći stepen srpskog klupskog fudbala, Srpsku ligu Zapad.

 

Prethodna takmičarska godina u potpunosti je protekla u znaku sportskog kolektiva iz Vrela koje je ostvarilo skor od 20 pobeda, jednog remija i tri poraza i šampionat je okončan sa čak 20 bodova prednosti u odnosu na najbliže rivale, Borac iz Lešnice i OFK Divce iz istoimenog mesta.

I pored sjajnih ostvarenja u takmičarskoj 2022/23, rukovodstvo kluba je svesno da viši rang takmičenja zahteva mnogo veće obaveze, ali i daleko jači igrački kadar. S obzirom da niko u Vrelo Sportu ne želi da u zapadanoj grupi srpskoligaškog karavana "pleše samo jedno leto", ozbiljno se prionulo na posao jačanja igračkog kadra.

Tokom "letnje transfer pijace" redove kluba iz Vrela pojačalo je čak 11 fudbalera.

Serija pojačanja započeta je sa Nikolom Radojičićem sjajnim veznim fudbalerom koji u Vrelo stiže iz Jedinstva sa Uba. Nakon njega, paraf na ugovor stavio je i nekadašnji omladinac Partizana, dvadesettrogodišnji Marko Vujič (2000.), a zatim su se redom na vernost Vrelo Sportu obavezivali i Marko Kiselčić (Jedinstvo Ub, 2004.), Vladimir Cvijović (Jedinstvo Ub, 2004.), Nemanja Steljić (Jedinstvo Ub, 2003.), Bogdan Milutinović (Jedinstvo Ub, 2004.), Vukašin Pavlović (Jedinstvo Ub, 2003.), Lazar Marković (Jedinstvo Ub, 1999.), Nikola Petković (Borac Lazarevac, 2003.), Nikola Subotić (Mačva 1929 Bogatić, 2002.) i Aleksa Ajdarić (Radnički Obrenovac, 2004.).

 

Od navedenih pojačanja očekuje se da u predstojećoj sezonu, u izuzetno zahtevnom takmičenju kakva je Srpska liga Zapad, pokažu sav svoj raskošan talenat, ali i da ga pretoče u kvalitet koji će klubu doneti željene rezultate.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading