DETE PARTIZANA PARAFIRALO UGOVOR: Nakon iskustva u Austriji, predstavljaće najvažniju kariku u borbi za šampionski pehar!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.07.2023

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Močno pojačanje zadužilo opremu sportskog kolektiva iz Zleginja.

DETE PARTIZANA PARAFIRALO UGOVOR: Nakon iskustva u Austriji, predstavljaće najvažniju kariku u borbi za šampionski pehar!

Foto: FK Vinogradar Zleginje

Fudbalski klub Vinogradar iz Zleginja prethodnu takmičarsku godinu u okviru Zone Zapad okončao je na petoj poziciji sa ukupno 39 osvojenih bodova.

 

U predstojećoj sezoni sportski kolektiv iz Zleginja, zasigrno će imati daleko veće ambicije i jasno je da će, ukoliko im se ukaže prilika, pokušati da stignu i do samog vrha zonskog fudbalskog ranga. Kako bi ojačali svoj igrački pogon, novi član kluba postao je Matija Pavlović.

Reč je o dvadesetšestogodišnjem fudbaleru koji igra na poziciji centarfora. Prošao je fudbalsku školu kruševačkog Napretka i beogradskog Partizana, a tokom karijere je šest meseci proveo u redovima austrijskog ATSV Salcburga 

Prethodnih šest meseci Pavlović je proveo u redovima ekipe Meševa sa kojom je stigao i do pehara u okviru Kupa Fudbalskog saveza Rasinskog okruga.

Novu napadačku uzdanicu Vinogradara karakteriše izuzetna prodornost, lucidnost i sjajan završni udarac.

Foto: FK Vinogradar Zleginje

Može li se u Zleginju uskoro igrati srpskoligaški fudbal?

 

- Miroslav Pavlović:

Datum rođenja: 29. mart 1997. godine

Mesto rođenja: Kruševac

Pozicija u timu: napadač

Igračka karijera: Napredak U-19 (Kruševac), Partizan U-19 (Beograd), NApredak (Kruševac), Jedinstvo (Paraćin), Temnić 1924 (Varvarin), ATSV Salcburg (Austrija), SFS Borac (Paraćin), Meševo (Meševo)

Sasvim je jasno da će fudbaler koji može da odgovori svim zadacima u navalnom redu predstavljati veliko pojačanje za ekipu koja može biti jedno od prijatnijih iznenađenja predstojećeg zonskog ranga takmičenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading