MNOGO JE POSLA PRED NIKOLOM DRINČIĆEM: Zemunci igrali samo 45 minuta - Naftagas u nastavku meča savladao renomiranog rivala!

Autor: Vladiimr Vorih

Sport

23.07.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Start nove sezone sve je bliži, a pred timom iz Gornje varoši još je mnogo posla.

MNOGO JE POSLA PRED NIKOLOM DRINČIĆEM: Zemunci igrali samo 45 minuta - Naftagas u nastavku meča savladao renomiranog rivala!

Foto: Instsgram.com/ultrasgrupesrbijaa

Fudbaleri Zemuna u prethodnoj takmičarskoj godini u okviru Srpske lige Beograd, nisu uspeli da se domognu šampionskog pehara i plasmana u Prvu ligu Srbije i zasigurno svi u Gornjoj varoši nadaju se da će već narednog proleća zacrtani ciljevi, biti i ostvareni.

 

Međutim, ostvarenja u pripremnom periodu za sada ne idu na ruku momcima u plavo-zelenoj sportskoj opremi. Puleni trenera Nikole Drinčića nedavno su na stadionu "kraj skobare" poraženi minimalnim rezultatom 0:1 od zrenjaninskog Radničkog, a sada su neupseh doživeli i u Elemiru gde su odmerili snagu sa ekipom Naftagasa koja je prethodnu sezonu u okviru Srpske lige Vojvodina okončala na trećoj poziciji.

Tokom prvih 45 minuta igre Zemunci su bili bolji rival na terenu i u takvoj konstalaciji snaga stigli su i do prednosti pogotkom Pavlovića u poslednjim trenucima prvog poluvremena.

U nastavku susreta Nikola Drinčić je na teren izveo kompletno novu postavu, što je domaćin vrlo brzo iskoristio. Igrao se 50. minut kada je Savanović udarcem sa dvadesetak metara poravnao rezultat, da bi svega dva minuta kasnije Milivojev iskoristio asistenciju Bačvanskog i Naftagas je stigao do rezultatske prednosti.

Konačan rezultat ovog meča postavljen je u 76. minutu kada je Bačvanski pogotkom krunisao brzu kontru domaćeg sastava.

Foto: FK Naftagas Elemir

Stadion u Elemiru - dom fudbalera Naftagasa

 

- Prijateljska utakmica:

Naftagas (Elemir) - Zamun (Zemun) 3:1 (0:1)

Stadion: FK Naftagas, Elemir

Strelci: Savanović 50`, Milivojev 52`, Bačvanski 76`; Pavlović 45`

Nakon meča trener Zemunaca Nikola Drinčić je za postal "Msport.rs" izjavio:

- Bila je ovo dobro utakmica za obe ekipe. U prvom poluvremenu smo bili bolji i došli do prednosti. Domaćin je u nastavku iskoristio neke naše slabosti i stigao do pobede.

I nakon gostovanja u Elemiru jasno je da Nikola Drinčić i ekipa imaju još mnogo posla do starta nove sezone kako bi ekipa dostigla željeni nivo forme kojim bi mogla da ostvari željne rezultate u predstojećoj takmičarskoj godini.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading