PODRHTAVA STUDENJAK: Stigao je štoper od rase i klase - nakon decenije i po vraća se u srpsku prestonicu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.07.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On će biti istinsko pojačanje za redove "majstora".

PODRHTAVA STUDENJAK: Stigao je štoper od rase i klase - nakon decenije i po vraća se u srpsku prestonicu!

Foto: Starsport

Fudbaleri novobeogradskog Radničkog iznenadili su u prethodnoj sezoni kompletnu sportsku javnost plasmanom u plej-of fazu Prve lige Srbije iako su mnogi, tokom šampionata, smatrali da je pred ekipom sa stadiona "kraj Studenjaka" grčevita borba za opstanak.

 

Kako bi i u predstojećojtakmičarskoj godini imali konkurentan sastav, rukovodstvo popularnih "majstora" užurbano radi na jačanju igračkog kadra, a poslednje pojačanje dovoljno govori o ozbiljnosti svih na Novom Beogradu.

Naime, novi član Radničkog postao je iskusni Aleksandar Simčević.

Reč je o tridesetšestogodišnjm fudbaleru koji može da odgovori zadacima na svim defanzivnim pozicijama, a iza kojeg j i bogata internacionalna karijera.

Simčević dolazi iz pančevačkog Železničara sa kojim je prethodne sezone izborio plasman u elitni rang srpskog fudbala, a treba napomenuti da je u dresu Šahtjor Karagandija 2014. godine stigao i do šampionskog pehara u kazahstanskom fudbalu.

Ponikao je na Omladinskom stadionu u dresu OFK Beograda, da bi nakon nekoliko domaćih klubova i igranja u Bosni i Hercegovini i Rusiji, 2013. godine otišao u Kazahstan u kojem se zadržao punih sedam godina.

 

- Aleksandar Simčević:

Datum rođenja: 15. februar 1987. godine

Mesto rođenja: Kruševac

Pozicija u timu: defanzivni fudbaler

Igračka karijera: OFK Beograd U-19 (Beograd), OFK Beograd (Beograd), Mačva (Šabac), Dinamo (Vranje), Hajduk (Kula), Olimpik Sarajevo (Bosna i Hercegovina), Jagodina (Jagodina), Mordovija (Rusija), Šahtjor Karagandi (Kazahstan), Ordabaši (Kazahstan), Aktobe (Kazahstan), Taraz (Kazahstan), Železničar (Pančevo)

Ovim potezom rukovodstvo "majstora" jasno stavlja do znanja svim protivnicima u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala, da su ciljevi kluba da postane standardan prvoligaš koji će se redovno nalaziti u gornjem delu tabeli, ali i koji u dogledno vreme može ponovo pokušati da se domogne i srpske fudbalske elite.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading