PARTIZAN SVE AKTIVNIJI NA TRŽIŠTU: Vezni fudbaler ponovo poneo opremu crno-belih boja - prekidi su njegova specijalnost!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.07.2023

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli svakodnevno jačaju svoje redove.

PARTIZAN SVE AKTIVNIJI NA TRŽIŠTU: Vezni fudbaler ponovo poneo opremu crno-belih boja - prekidi su njegova specijalnost!

Foto: FK Partizan Majur

Sportski kolektiv iz Majura ozbiljno se tokom aktuelnog letnjeg prelaznog roka priprema za novu takmičarsku godinu u okviru Pomoravske okružne lige.

 

Crno-beli dres već je zadužio iskusni defanzivac Stefan Simonović koji je u redove Partizana stigao iz Fudbalskog kluba Šantarovac. Reč je o srčanom fudbaleru koji neretko ide glavom, tamo gde mnogi ne bi ni nogom i potpuno je jasno da će svojim iskustvom dopreineti jačanju defanzivnog bedema ekipe.

Ovoga puta, rukovodstvo Partizana je dovelo još jednog nekadašnjeg stanovnika Majura. U pitanju je dvadesetšestogodišnji Miroslav Miki Simić.

Reč je o veznom fudbaleru koji po potrebama može da odgovori i zadacima na bekovskim pozicijama. Poznat je kao igrač koji je izuzetno posvećen treninzima, a posebna specijalnost mu je izvođenje prekida, tako da će crno-beli u predstojećem šampionatu imati pravog bombardera u svojim redovima.

Svoju karijeru popularni Miki je započeo u redovima majurskog Partizana, a zatim je bio i član mlađih selekcija GFK Jagodine. Kasnije je nastupao za Slogu iz Voljavca, Jedinstvo iz Mijatovca, a pre odlaska u Pomoravlje iz Ostrikovca, već je nosio opremu crno-belih iz Majura.

Foto: FK Partizan Majur

Navijači su uvek uz svoje crno-bele

 

Kako naš portal saznaje iz redova bliskih klubu, uskoro se mogu očekivati nova pojačanja u redovima FK Partizan iz Majura.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading