NOVOSAĐANI NISU NEZADOVOLJNI NAKON SUSRETA SA PARTIZANOM: Treneru "gatovaca" je jedna stvar mnogo važnija od poraza! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.07.2023

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje crno-belima bride obrazi kada se prisete nedavnog duela protiv novosadske Mladosti GAT.

NOVOSAĐANI NISU NEZADOVOLJNI NAKON SUSRETA SA PARTIZANOM: Treneru "gatovaca" je jedna stvar mnogo važnija od poraza! (VIDEO)

Foto: FK Mladost GAT

Jedanaesti dan meseca februara 2023. godine ostaće zlatnim slovima upisan u analima Fudbalskog kluba Mladost GAT iz Novog Sada. U okviru 21. kola Superlige Srbije, na stadionu u Humskoj ulici, novosadski, tada superligaš, šokirao je sportsku javnost pobedivši crno-bele rezultatom 4:0.

 

I pored navedenog ostvarenja klub iz "srpske Atine" nije uspeo da sačuva status superligaša i u novojtakmičarskoj godini krenuče u borbu za prvoligaške bodove.

U sklopu priprema za novu sezonu Mladost GAT je na stadionu u popularnom "Zemunelu" odigrala kontrolni susret sa ekipom Partizana, a ovoga puta četvrtoplasirana ekipa prošlosezonskog superligaškog karavana, uspela je da se "donekle revanšira" velikom dužniku.

Crno-beli su slavili rezultatom 3:1, a nova akvizicija kluba iz Humske, Ksander Severina sa dva pogotka bio je najzaslužniji za trijumf svog novog kluba. Jedini pogodak za "gatovce" delo je Dragana Kokanovića.

 

 

Nakon susreta u "Zemunelu", trener Novosađana Nemanja Krtolica je izjavio:

- Obzirom da smo u kratkom vremenskom roku formirali tim, možemo biti zadovoljni kako je ekipa odigrala utakmicu protiv Partizana. Najviše raduje i ohrabruje ostvarena saradnja sa Fudbalskim klubom Vojvodina, koja će dati velike benefite u budućnosti.

Ostaje da se vidi hoće li neki novi "gatovci" uspeti ekspresno da se vrate na veliku scenu i da već od naredne jeseni ponovo vode borbu za superligaške bodove.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading