NAKON PROŠLONEDELJNE GOLEADE, SVE JE SPREMNO ZA NOVI IZAZOV: Crvena zvezda želi da se predstavi u što boljem svetlu - pobeda je ovoga puta imperativ!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.07.2023

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledi novo iskušenje.

NAKON PROŠLONEDELJNE GOLEADE, SVE JE SPREMNO ZA NOVI IZAZOV: Crvena zvezda želi da se predstavi u što boljem svetlu - pobeda je ovoga puta imperativ!

Foto: FK Crvena zvezda Varoš Lešnica

Fudbaleri Crvene zvezde iz Varoši Lešnica u sezoni 2023/24 premijerno će se uključiti u srpska klupska fudbalska takmičenja, a u tom cilju klub je organizovao odigravanje nekolicine kontrolnih mečeva kroz koje će crveno-beli brusiti formu.

 

Prethodne nedelje Crvena zvezda se na stadionu u Jelavu sastala sa ekipom Mladosti iz Očaga, a okupljeni navijači mogli su da uživaju u fudbalskoj predstavi koju su pružili igrači oba tima. Crveno-beli su navedenom meču imaju ubedljivu prednost protiv člana Opštinske lige Bogatić. Vodili su rezultatom 5:2, imali niz šansi koje nisu uspeli da iskoriste i meč je na kraju okončan bez pobednika, rezultatom 5:5.

Priliku da isprave uočene propuste u navedenom meču, Crvena zvezda će imati već u nedelju 23. jula kada će gostovati na stadionu u Radalju gde će odmeriti snagu sa ekipom domaćeg Granita.

Granit se prethodne sezone takmičio u Opštinskoj ligi Loznica, a prvenstvo je okončao na 14. poziciji sa sedam pobeda, tri remija i 20 poraza.

Foto: FK Crvena zvezda Varoš Lešnica

Crveno-beli žele trijumf protiv Granita

 

- Prijateljska utakmica:

Granit (Radalj) - Crvena zvezda (Varoš Lešnica)

Stadion: u Radalju

Datum: Nedelja, 23. jul

Početak: 18 časova

Jasno je da će predstojeći meč biti dobra prilika za obe ekipe da provere trenutnu formu i utvrde šta je potrebno promeniti do starta prvenstvenih borbi za bodove.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading