ISKUSNI ŠTOPER SE VRATIO: Nekadašnji defanzivac Partizana ponovo zadužio opremu crno-belih boja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.07.2023

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svuda pođi, kući dođi.

ISKUSNI ŠTOPER SE VRATIO: Nekadašnji defanzivac Partizana ponovo zadužio opremu crno-belih boja!

Foto: FK Partizan Majur

Fudbalski klub Partizan iz Majura prethodnu 2022/23 sezonu u okviru Pomoravske okružne lige okončao je na 14. poziciji sa skorom od 12 pobeda, šest remija i 16 poraza.

 

U novu takmičarsku godinu crno-beli ulaze sa znatno višim ambicijma, a da bi se zacrtani ciljevi i ispunili, neophodno je jačanje igračkog kadra. U tom cilju, "prva lasta" je sletela u Majur.

Prvo letnje pojačanje Partizana, jeste Stefan Simonović.

Reč je o iskusnom tridesetogodišnjem fudbaleru koji primarno igra na poziciji centralnog beka, a po potrebi može odgovoriti i zadacima po bekovskim linijama. Fudbaler poznat po nadimku Bimba među crno-bele stiže iz ekipe FK Šantarovac sa kojom je u prethodnoj sezoni nastupao u okviru Međuopštinske lige Sever. Treba napomenuti da je tokom dosadašnje igračke karijere Simonović već nosio dres sportskog kolektiva iz Majura, tako da je ovo suštinski povratak u klub.

Stefan Simonović je poznat kao srčan fudbaler, koji glavom ide tamo, gde neko ne bi ni nogom. Poseduje mnogo iskustva igrana u Pomoravskoj okružnoj ligi, a tokom dosadašnje karijere nastupao je za Pomoravlje, Trnavu, Kolare i već pominjani Šantarovac iz kojg i stiže među crno-bele.

Foto: FK Partizan Majur

Dom crno-belih fudbalera u Majuru

 

Potpuno je jasno da će Simonović svojom borbenošću i iskustvom pomoći ekipi Partizana da u predstojećoj sezoni ostvari daleko bolje rezultate.

istovremeno, iz kluba su nas obavestili da je u planu dovođenje još pojačanja o kojima ćemo vas blagovremeno informisati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading