RUKU POD RUKU: Ugovor je produžen - talentovani fudbaler i ekipa plavo-belih i u novoj sezoni nastavljaju zajedno da koračaju stazama uspeha!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.07.2023

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dogovor o produženju saradnje je postignut.

RUKU POD RUKU: Ugovor je produžen - talentovani fudbaler i ekipa plavo-belih i u novoj sezoni nastavljaju zajedno da koračaju stazama uspeha!

Foto: OFK Bosut

Fudbaleri OFK Bosuta prethodnu 2022/23 sezonu u okviru Gradske fudbalske lige Sremska Mitrovica okončali su na četvrtoj poziciji sa skorom od devet pobeda, tri remija i osam poraza.

 

U narednoj takmičarskoj godini klub će zasigurno imati više ambicije, a kako bi se navedeni ciljevi i ostvarili, neophodno je da se očuva postojći igrački kadar koji bi uz određena pojačanja, mogao da se uključi i u borbu za vrh tabele sremskomitrovačke gradske lige.

Prvi korak ka tome, već je ostvaren. Mladi i supertalentovani Jovan Radišić psotigao je dogovor sa plavo-belima i u narednoj sezoni će biti deo sportskog kolektiva iz Bosuta. prema dobro obaveštenim izvorima, Radišić je imao nekoliko ponuda za nastavak karijere, ali se odlučio da ostane veran klubu koji mu je pružio priliku da pokaže sav svoj raskošni talenat.

- Što se kluba tiče, polako se vraća na pravi put, došlo je dosta novih igrača i nadam se da će biti još pojačanja na određenim pozicijama. Mislim da onda imamo šansu za neki veći iskorak. Što se prethodne sezone tiče, bila je solidna, ali ja iskreno nisam zadovoljan, imao sam veliku želju da uđemo u viši rang, na kraju nismo imali ni sreće u nekim utakmicama. Atmosfera među igračima je sjajna i mislim da je to jako bitno za dalji napredak. Glavni cilj za narednu sezonu je sigurno plasman u ligu iznad, a neki moji lični ciljevi su da dam maksimalno na svakoj utakmici i da koliko je to moguće pomognem ekipi da ostvari što više pobeda i da zajedno ostvarimo ono što se od nas i očekuje - istakao je mladi fudbaler nakon produžetka ugovora.

Foto: OFK Bosut

Ostaje veran plavo-belima - Jovan Radišić

 

Daa podsetimo, Jovan Radišić je prethodne sezone u tišini prešao iz Borca iz Martinaca u OFK Bosut, ali je ove sezone pokazao da je jedan od kvalitetnijih zadnjih veznih igrača u Gradskoj ligi Sremska Mitrovica. 

OFK Bosut je na putu ka Međuopštinskoj ligi Srem-Istok.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading