U "SRPSKOJ ATINI" SE PRIPREMA NEŠTO VELIKO: "Kanarinci" šire krila, fudbaler crno-belih stigao u Novi Sad - slede potezi koji će oduševiti armiju navijača!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.07.2023

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se formira novi igrački kadar.

U "SRPSKOJ ATINI" SE PRIPREMA NEŠTO VELIKO: "Kanarinci" šire krila, fudbaler crno-belih stigao u Novi Sad - slede potezi koji će oduševiti armiju navijača!

Foto: RFK Novi Sad 1921

Nakon serije odlazaka, došlo je vreme da se na novosadskoj "Detelinari" i formira okosnica tima koja bi trebala "kanarince" u dogledno vreme da dovede i do plasmana u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

Potpuno je jasno da će RFK Novi Sad 1921 u predstojećoj takmičarskoj godini izgledati potpuno drugačije. Nebojša Nešković, nakon višegodišnjeg rada u omladinskom pogonu Partizana, internacionalnog iskustva u Kini, angažmana u OFK Žarkovu i Loznici, preuzeo je kormilo nad najboljim sastavom "kanarinaca", a sada je klub predsatvio i prvo letnje pojačanje.

Reč je o Lazaru Vrekiću, mladom osamnaestogodišnjem fudbaleru koji na "Detelinaru" stiže kao pozajmljeni fudbaler beogradskog Čukaričkog.

Vrekić igra na poziciji desnog krila i ostvario je zapaženi učinak kako u Kadetskoj, tako i u Omladinskoj ligi Srbije. Nastupajući za omladince crno-belih zabeležio je 56 nastupa u najjačoj omladinskoj konkurenciji u Srbiji i bio strelac sedam pogodaka.

Foto: RFK Novi Sad 1921

Novi "kanarinac" doleteo sa Banovog brda

 

- Lazar Vrekić:

Datum rođenja: 3. avgust 2004. godine

Mesto rođenja: Vrbas

Pozicija u timu: desno krilo

Igračka karijera: Čukarički U-17 (Beograd), Čukarički U-19 (Beograd)

Za Vrekića će novosadska ekipa biti idealno mesto za sticanje seniorskog iskustva, a svakako se i on u potpunosti uklapa u novu klupsku politiku.

Naime, na osnovu informacija koje smo dobili iz redova RFK Novi Sad 1921, klub je ovog leta u potpunosti okrenuo novi list. Igrački kadar će biti u potpunosti podmađen sa jasnim ciljem da ekipa igra lep i atraktivan fudbal koji će biti mamac za publiku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading