NEOPHODNI SU NAM PODRŠKA, RAZUMEVANJE I TOLERANCIJA: Trener crveno-belih uputio apel navijačima!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.07.2023

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika iskušenja očekuju crveno-bele.

NEOPHODNI SU NAM PODRŠKA, RAZUMEVANJE I TOLERANCIJA: Trener crveno-belih uputio apel navijačima!

Foto: OFK Kikinda

OFK Kikinda je prethodnu sezonu u okviru Vojvođanske lige Istok trijumfalno okončala i od jeseni se vraća u treći stepen srpskog klupskog fudbala, Srpsku ligu Vojvodina.

 

Prethodne nedelje kikindski crveno-beli, u prvoj kontrolnoj utakmici ubedljivo su slavili protiv londonskog Čelsi roversa rezultatom 4:0, a već nakon drugog pripremnog susreta trenera Vladimira Šponju je "zabolela glava". Naime, Kikinđani su doživeli poraz od Naftagasa iz Elemira rezultatom 2:3, a nakon navedenog ostvarenja, medijima se obratio trener povratnika u srpskoligaško društvo:

- Momci odlično podnose napore i vidi se njihova ogromna želja da se pokažu u najboljem svetlu. Posle aerobnih treninga i treninga brzinske i eksplozivne snage, na red je došao i rad na anaerobnim sposobnostima i niz pripremnih mečeva. Ušli smo u najteži deo priprema i uporedo sa radom na fizičkim sposobnostima, pokušavamo da usvojimo zahteve i principe u igri, a od prvoga dana posvećeni smo i taktičkim zadacima - analizirao je Šponja u razgovoru za "Sportski žurnal", do sada obavljene pripreme.

 

Meč protiv Elemiraca bio je duel protiv jedne od ekipa koje figuriraju na najviši plasman u Srpskoj ligi Vojvodina:

- Jasno je da u Srpskoj ligi takve propuste nećemo smeti da činimo, ali kad sve saberem i oduzmem, imam razloga za otimizam i veru da ćemo do 12. avgusta biti spremni za izazove. Prelazni rok dugo traje i postoji mogućnost dodatnog osveženja kadra. Kako god bilo, izvesno je da su mladoj ekipi neophodni podrška, razumevanje i tolerancije i u tom slučaju ubeđen sam da će tada mladi imati mnogo toga da pokažu u srpskoligaškoj Vojvodini - zaključio je Vladimir Šponja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading